To jest widok strony w wersji do druku
-
Bardzo to ciekawe. Brak usługi Uconnect Live nie jest może bardzo istotny, ale jednak jeżeli ktoś to uwzględnił zamawiając samochód to pewnie wolałby dalej z niego korzystać. Czy nie podpada to pod jakieś przepisy? Funkcjonalność auta jest jednak nieco mniejsza. Nie przypominam sobie żeby była przy zamawianiu auta informacja o czasowości Uconnect Live.
-
U mnie też wygasło z dniem 31.12.2022 r. ,jak pewnie u większości ,jak nie u wszystkich
Cytat:
Napisał
Krzychu5
Nie przypominam sobie żeby była przy zamawianiu auta informacja o czasowości Uconnect Live.
W aplikacji na telefonie w sekcji Uconnect Live status była informacja że usługa wygasa z dniem 31.12.2022 r. ,tak przynajmniej ja miałem
-
Cytat:
Napisał
Krzychu5
Nie przypominam sobie żeby była przy zamawianiu auta informacja o czasowości Uconnect Live.
To przypomnę, przy zakupie samochodu było, że live na 5 lat. Nie było nic o możliwości późniejszego przedłużenia :roll:
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
marwil73
W aplikacji na telefonie w sekcji Uconnect Live status była informacja że usługa wygasa z dniem 31.12.2022 r. ,tak przynajmniej ja miałem
Związane z informacją, że usługi live z autem na 5 lat.
-
Uconnect Live Tipo HB/SW