Hey to cuś ma aż 7 cali, a nie marne 5, które oferuje Fiat
To jest widok strony w wersji do druku
Fiat też oferuje 7" - np. ja mam, ale w sumie to wolałbym 5", nie wystawało by tak śmiesznie z deski.
Co do tego urządzenia - niezłe bzdury, oferują "1080P HD Video" przy ekranie " Resolution: 1024*600 Screen ", chociaż zastanawiam się kto normalny prowadząc auto oglądał by w nim filmy? To już wolałbym przypiąć rodzinie tablety do foteli. Ale poza tymi dziwnymi parametrami urządzenie ciekawe i dodają kamerkę cofania gratis.
a propos tego oświetlenia i tej piszczącej kostki - nie boisz się że jak ją zaizolujesz to będzie się nadmiernie grzać?
żeby czasem się tak nie skończyło
Załącznik 27802
Co ja zrobiłem dla mojego TIPO? Dziś go odebrałem.
Wreszcie znalazłem czas na zamontowanie nakładek progowych. Przy okazji montażu odkryłem sporą rysę na progu od strony kierowcy, prawdopodobnie wsiadając położyłem nogę na progu a pod butem był kamyk.
Załącznik 28171Załącznik 28172Załącznik 28173Załącznik 28174
He he przymierzam się do pierwszej kąpieli Tipka - zastanawiam się nad woskowaniem w myjni ręcznej ,warto mu to zrobić ? Co daje woskowanie ?
Z przodu to jeszcze jakoś wygląda ale z tyłu ??? szkoda kasy :/
Bibi ma dokładnie takie samo zdanie w tym temacie
Ja dodałem to: :)
Załącznik 28329
Jak ktoś ma czujniki parkowania z ASO to ta opcja odpada, raczej tylko dach. Czujniki by piszczaly od razu po wrzuceniu wstecznego a chyba ich się nie da wyłączyć?
Wysłane z mojego XT1635-02 przy użyciu Tapatalka
Po prawie roku w końcu zamontowałem tylną kamerę do rejestratora i poukrywałem przewody (dotychczas zasilający kabel wisiał po prostu). Kabel do tyłu pociągnąłem pod prawym słupkiem, a dalej pod plastikami na progach i pod tylnym słupkiem. Uchwyt do tylnej kamerki przykleiłem taśmą dwustronną pod podsufitką, więc niewiele wystaje, a poza tym nie ma ryzyka, że odpadnie. Z kolei z przodu pod lewym słupkiem puściłem zasilanie do kamerki, kabelek wyprowadziłem przy zapalniczce / gnieździe USB, a wszelki wypadek obkleiłem go taśmą izolacyjną materiałową, żeby nie wtarł się o metalowe elementy.
Jak ktoś ma czujniki parkowania to prawko znalazł w paczce chipsów - żart. Jakoś nie umiem sobie wyobrazić po co ten wynalazek w małych miejskich autkach :)
Dach przerabiałem w poprzednim autku. Koszmarek załadować tam rowery. Auto dość wysokie IX20 (lift), jazda też stresująca. Obiecałem sobie, że tym razem zainwestuje w hak. Jeszcze nie testowałem, czekam na 3 tablice. Ale wydaję mi się że rozwiązanie będzie OK.
Po 4000 km dolalem 100 ml oleju.
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka