Czy jadąc do serwisu potrzebna jest książka serwisowa?
Nie mogę znaleźć swojej. Nie pamiętam czy w ogóle dostałem, mam tylko instrukcje.
To jest widok strony w wersji do druku
Czy jadąc do serwisu potrzebna jest książka serwisowa?
Nie mogę znaleźć swojej. Nie pamiętam czy w ogóle dostałem, mam tylko instrukcje.
Wróciły mrozy, problemu stuku przy odpalaniu powrócił (niezależnie od metody odpalania) co gorsza teraz to nie jest jeden stuk, a 2 lub 3 stuknięcia... Jutro rano postaram się nagrać filmik co i jak...
Książke musiałes dostac. Jeśli jej nie znajdziesz to zawsze można zamówić duplikat. Kilka lat temu skradziono mi książke serwisową i zrobili duplikat.
Czyli nie zawsze wymagają książki w ASO ale na pewno musiałem dostać.Rozumiem. Myślałem, że zrezygnowali z wersji drukowanej. Dzięki za odpowiedzi.
Książka serwisowa jest POTRZEBNA do planowanych przeglądów serwisowych np po 15000 km . W przypadku np wymiany podkładki otrzymaliście zaświadczenie o wykonanej usłudze. Proponuję zainteresować sie tą książką zawczasu . Może lezy w schowku auta :):)
Jak komuś z Krakowa brakuje papierowej to mogę mu dać bo mam dwie :D
Podbijaj obydwie :D Za kilka lat sprzedasz do jakiejś perełki z Niemiec :P
A co ? Nie dali Ci FIATA zastępczego ? o jak masz auto z wypożyczalni to zwrócą Ci koszty wynajmu ?
Aż muszę dokładnie sprawdzić czy olej nie cieknie (sprawdzałem przez pierwsze 3 dni po wymianie uszczelki i potem przestałem).
Byłem prawie pewny że wymiana tej uszczelki w mechanizmie różnicowym przez pseudo specjalistów z ASO pociągnie za sobą więcej problemów i jedanak się nie pomyliłem:mad::mad:
zastanawia mnie stwierdzenie NIE MIELI SWOICH - tak duzo było napraw ze wszystkie wydali czy nie maja wogóle lub w znikomej ilosci?
Kolego "bravaj", czy ten cieknący olej można było zauważyć po podniesieniu maski, czy trzeba było wjechać na kanał?
Nie byłoby widać od góry na osłonie silnika tej plastikowej ?