:smile: i dobrze ja też uważam że to dobra marka. i tak jak wyżej pisałem kiedyś wyjmuje filter z 2 letniej audi a tam filtron ze znakiem vag i nr ori.
To jest widok strony w wersji do druku
Ogólnie mówiąc czy to Mann, Bosch, Filtron itp itd, to jest to to samo. Może różnić się jakością materiałów. Ale szczerze mówiąc, filterki wymieniamy co roku, więc raczej nie zużyje nam się do takiego stopnia, zeby coś uszkodzić ;)
No i nadszedł ten czas :D W końcu byłem na myjce. Od razu jakieś takie inne auto się zrobiło :D
Przy okazji wyplakowałem go na zewnątrz:D
Załącznik 6956Załącznik 6957Załącznik 6958Załącznik 6959Załącznik 6960Załącznik 6961Załącznik 6962
No...a z takich niemiłych, to musiałem jechać na wulkanizacje, gdyż miałem w opinie takie coś:D
Załącznik 6963
Teraz to się świeci :) ja z myciem swojego czekam aż nie bd już chlapy ;p
No ja umyłem, bo u mnie jest suchutko, i nie zapowiada się na razie na deszcz :D
U mnie cały czas leży śnieg i jest chlapa :( lipa straszna, a palio fajne :)
u nas 2 w plusie
No nie jest złe, dzięki ;)
Jeszcze parę modyfikacji, i będzie ładniejsze :D
Co ten zderzak przedni tak nie pasuje?? wygada jak by sie miał urwać zaraz?:D coś nie spasowany:S
Chodzi ci o miejsce przy lewej lampie?
Nie ma się do czego trzymać już, bo błotnik zjadło w tym miejscu. Widać szpachle, nie?:D Miałem malować, tu i z tyłu z lewej strony, ale zima zaskoczyła :D
Czekam na dodatnie temp, i będę malował ;)
A jak znajdę błotnik w kolorze, to go wymienie ;)
A co powiecie na takie alu? :D
Puki co opona 205/55/R15
Nawet fajnie wygląda ;)
Załącznik 7102Załącznik 7103
mi sie podoba
Tylko trzeba troszkę je odnowić, bo chrom w paru miejscach zszedł ;)
No i ciekawe czy będzie na takich oponach jeździł :D
nawet fajnie wygląda;-) ta felga na zdjęciu jest trochę tylko obdrapana,a co z pozostałymi,w podobnym stanie?
No, tam na dole jest. Ale nie zadrapane, tylko chrom odpadł.
3 felgi są takie. Po jednej plamce, na każdą felgę. Dobrze że nie są polerowane la lustro, tylko pomalowane. To się pomaluje, i będą jak nowe :D
Oponki przynajmniej są dobre, bo z 2012 roku, z włoskami jeszcze ;)
Więc na lato, będą ok. Jeszcze gleba do tego, i powinno jakoś wyglądać :)
Lekko auto na dół i będzie igła :D
Nie..lekko nie, ale maksymalnie ile się da :P
no fajne felgi ;d
wsadzisz - 40 + 2 oosby i bedziesz jezdził spodem po asfalcie i oponami o nadkola