Chłopacy jak ktoś jest trochę rozgarnięty to znajdzie temat na forum gdzie ktoś już publikował odpowiedniego linka.. Ale my się do tego nie dokładamy jako forum ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
To jest widok strony w wersji do druku
Chłopacy jak ktoś jest trochę rozgarnięty to znajdzie temat na forum gdzie ktoś już publikował odpowiedniego linka.. Ale my się do tego nie dokładamy jako forum ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Witam! Używam ELM327 V1,5a (Najnowszy 2012 interfejs ELM 327 USB OBD2 ID3 + CD (2391964751) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. )+FES2,6(Aktywowany) Test Fejsu OK!! Bez problemu łączy z engine (punto '03 FL) - Problem z połączeniem z body - komunikat: sprawdź kabel lub nr portu - Skoro łączy inie widzi problemu z silnikiem to nie wiem co zrobić dalej , a koniecznie muszę zrobić osiowanie bo wymieniłem budziki - dlatego proszę o radę . pozdrawiam mar04
Pytanie do użytkowników którzy mają już interfejsy i programy:
Posiadam auto Fiat Uno 1.0 i.e.S 2002r. Ecu w komorze silnika ze złączem 3-pinowym.
Jaki interfejs najlepiej pod Windows pasuje do BOSCH Monotronic MA 1.7.2 nr 0 261 204 822? I jakie oprogramowanie go obsługuje?
Proszę drogich kolegów o sprawdzenie w swoich programach czy jest taki sterownik (były one montowane w różnych autach)
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
Witam.
Może to trochę dziwne ale po uruchomieniu nowego FES 3.6 nie mogę zrobić testu F10.Chodzi mi o parametry na żywo tzn.temp,obr,itd.Czy coś robię nie tak?.W porzedniej wersji wszystko ładnie smigało.Chyba że o czymś zapomniałem?
Przeniosłem do odpowiedniego działu, na przyszłość proszę o skorzystanie z opcji :szukaj:
Gdzie znajdę jaki sterownik posiadam w puncie 2 1.2 8v 2001r?
Wystarczy, że włączyć FES'a tam wybierz Punto 2. 1.2 8vMPi i rok i wszystko będziesz wiedział, a jeśli nie chcesz tak to za pomocą przycisku skanuj.
A jak nie posiadam interfejsu?:tongue
koledzy Pomocy :D
kupiłem interfejs Najnowszy 2012 interfejs ELM 327 USB OBD2 ID3 + CD (2425426707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale płytka ze sterownikami do niego przyszła połamana . Czy moze ktoś mi przesłać sterowniki ? Bardzo bym prosił . Pozdrawiam i dziękuje z góry
Napisz do sprzedawcy to wyśle Ci do Fiata na maila, to mało co waży kb.
napisałem ale oni mają już zamknięte a ja chciałem się pobawić dzisiaj :D więc jak ktoś ma to poproszę
znalazłem takie coś : http://interfusecorp.com/elm327/Elm3...structions.pdf
czy to jest to ?
poszło PW do Ciebie
nie działa
Sprawdz to.Ja przy rozpakowywaniu paczki uszkodziłem płytkę nożykiem Zaraz prześle Ci na priva
[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Post dodany o 20:51 ---------- Poprzedni post dodany był o 20:47 ----------[/SIZE]
[/COLOR]albo podaj inną formę kontaktu bo nie radzę sobie z wstawianiem załączników
a jaka forma ci pasuje ?
najlepiej email
marcin_hunk @yahoo.com
Wszystko ok, ale załatwcie to na PW, a Tobie Hunk polecam poszukać w necie ;-) albo na chomikuj
poszło mam nadzieje że o to chodziło