Nic dodać nic ująć. Spada troszkę na pewno, ale zawsze przecieram przed trasą, bądź jak jestem na stacji benzynowej. Zakładam co jakiś czas nowe żarówki bo stare się wypalają i to wszystko.
To jest widok strony w wersji do druku
No i lampy zakupione :D
Na jednym ze szrotów udało mi sie dorwać soczewki za 130zł/komplet :D Jedna to ori Valeo, a druga DJAUTO, Valeo jest w troszke gorszym stanie no ale.....
tak wyglądają:
Załącznik 2063
a tutaj na aucie ;)
Załącznik 2064Załącznik 2065
Oczywiście nie obyło sie bez przerobienia pokojówek, ale to akurat nie problem ;)
No i znalazłem obok lampy od strony kierowcy taką wtyczkę... co to :?:
Załącznik 2066
ja też chcę lampy za 130 z możliwością przerobienia pokojówkiZałącznik 2084
No i teraz to wygląda jak trzeba.Po nocnych testach powiedz czy jest jakaś różnica.Ja swoje w lecie rozbiorę i umyję,bo jakieś takie jak by zadymione były.
A pokojówkę też bym chętnie przerobił :palacz: :food:
No to się usmialiscie. Oczywiscie chodziło mi o postojowki :lalala:
Co do testu to swiecą duuzo lepiej, ale trzeba je jeszcze ustawic, ale to się tym jutro zajmę.
Tak sobie myślałem dzisiaj, ze w rodzinie (u nas w domu) jest z nami jeszcze jeden Fiacik, mianowicie Punto mojej zony :D no i stwierdziłem, ze chyba także należy mu się, żeby znalazł się w temacie no i w naszym klubie, zwłaszcza, ze jest już u nas dobre 5 lat :D
Fotki z przed dwóch lat, no ale może nadrobię to :P
Załącznik 2143Załącznik 2144
Ładny Kropek , widzę ze bez gazu :smile:
bob96 dzieki ;) ano bez gazu jest, robi małe przebiegi , także nie ma sensu kłaść LPG, ważne, ze w Bravie jest ;)
a już myślałem że u Ciebie leży śnieg a to fotki z przed 2 lat :P. Może opiszesz trochę swojego kropka tz. jaki motor, przebieg wyposażenie itp.
A więc:
sinik 1,2 SPI 60KM tylko Pb ;) el. przednie szyby, AIRBAG kierowcy i pasażera, el. regulowana wysokość świateł ;) bez wspomagania ;(
Brava wczoraj dostała nowy aku, stary niestety zaniemogł ;)
No dwie małe rzeczy do Punciaka ;)
Załącznik 2839
No niestety jeszcze nie ;)