Poprawiłem oświetlenie w bagażniku, odpadł jeden panel i zaczęły zwisać kable. Później jadę na myjnię, poodkurzam wnętrze i jutro :dresik: na zlocik :D
To jest widok strony w wersji do druku
Poprawiłem oświetlenie w bagażniku, odpadł jeden panel i zaczęły zwisać kable. Później jadę na myjnię, poodkurzam wnętrze i jutro :dresik: na zlocik :D
Wymieniłem tarcze i klocki hamulcowe :D
Korzystając z wolnego czasu zrobiłem stojak do mycia dywaników, oto parę fotek :D
ja wieszam na ogrodzeniu :)
Ciekawy pomysł :!:
Dzis zrobiona wymiana oleju i filterka ;)
A ja tyż nowy filterek i oleum dałem do Stilka, poza tym odstawiłem go do garage i toczę się Tipkiem bo Stilacza przerejestrowuje :)
dzisiaj Marysia została wymyta, odkurzona, skóra potraktowana Sonax'em :D lśni błyszczy aż miło :D a na deserek dostała wlepke naszego forum \:D/ zdjęcia postaram się wrzucić wieczorkiem pzdr
ja dostałem dwa mandaty na sumę 600 zł i 11 punktów :) Bosko :D
prędkość i pasy?
parkowanie :D
parkowanie? to co to było za parkowanie?
w Krakowie koło rynku - jedno to na miejscu dla inwalidów ( nie znak byl schowany a na malowanie dawno zniknęło ) a drugie to wjazd w strefę B :)
a ja 2 felgi zgiąłem na ogromnej dziurze na kochanej krajowej 2 na sfrezowanym asfalcie. to sie nazywa szczęście
taryfikator taki. kiedyś mnie i sąsiadkę złapali na parkowaniu w nie do końca dobrym miejscu i za oba mandaty też by pewno poszło ze 600zł. ale że zbliżało się Boże Narodzenie a milicjant był w dobrym nastroju to skończyło się na pouczeniu i spisaniu. nawet nie zdążyłem wtedy zgasić silnika (a mówi się iż policji nigdy niema jak jest potrzebną :P)Cytat:
Napisał lukq