U mnie była, potem zniknęła, potem się pojawiła więc przywróciłem aplikację ale to na nic bo działa jak się jej podoba. Nie odnajduję w tym schematu, nie ważne czy stoi czy jedzie
To jest widok strony w wersji do druku
Kij z ta buźka.
Na wyłączonym radiu wyłączenie obrazu z kamery kończy się obrazem z logo jak przy wyłączeniu auta i tak było w każdej z 3 wersji softu jakie miałem...
Dzwoniłem po ludziach tym razem z miasta, telefon po bt i jakość rozmowy była idealna wg rozmówców. W środę podłączę telefon kablem i zadzwonię z miasta przez carplay i zobaczyłem czy to ma jakie negatywny wplyw...
Qvadrat - u mnie na U7 jakość rozmowy idealna po aktualizacji, specjalnie sprawdzałem po twoim wpisie, czyli nic sie nie zmieniło - pewnie miałeś słaby zasięg.
Mój U7 na starszum sofcie działał prawidłowo i aktualizowałem tylko dlatego żeby podczas nadejścia połączenia kiedy jadę na nawigacji po odebraniu lub odrzuceniu wracało automatycznie na navi ...i teraz tak się dzieje :-)
Ja właśnie też tylko dlatego aktualizowałem. I na początku tak było. Potem zrobiłem przywracanie aplikacji i aktualizację LIVE... i znowu po odebraniu lub odrzuceniu połączenia NIE wraca automatycznie do nawigacji. Nie mam koncepcji jak to poprawić. Natomiast z jakością rozmów poradziłem sobie chyba w najprostszy możliwy sposób. Usunąłem telefon z radia i radio z telefonu i sparowałem jeszcze raz. :lol:
no dobra, teraz ja z głupim pytaniem.
Przebrnąłem przez 11 stron i gówno wiem.
Mam zwyklego Uconnecta 7", bez DAB i nawigacji.
Auto z 2020
- ta ostatnia podana aktualizacja dotyczy także tego radia czy ttylko wersji z nawigacją ?
- czy AA nadal się łączy tylko po połączeniu tel kablem czy moze juz po BT ?
dzięki i nie bijcie
:)
Ta aktualizacja jest również dla twojego radio. Bawiłem się moim uconnect 7 i sprawa wygląda następująco. Jak mam wyłączone radio i wrzucę wsteczny bieg to później radio się wyłącza już bez żadnego logo. Jak mam włączoną nawigację i odbiorę połączenia telefoniczne to radio pozostajena nawigacji w trakcie rozmowy,tak samo po zakończeniu rozmowy. jak wyłączę radio na przykład będąc na zakładce ustawienia to po ponownym włączeniu radio odpala się na zakładce ustawienia. Jakości połączeń nie udało mi się sprawdzić nie będę gitary zawracała nikomu sprawdzę przy okazji.
Połączenia sprawdzone- zero uwag, wszystko ok.
Każdego radia nawet arabica. AA tylko po kablu. Jeśli masz z drugiej połowy roku 2020 to możesz mieć już najnowsza. Najprościej ściągnąć. Rozpakować i wrzucić na pendriva. Włożyć do usb w aucie, włączyć radio i pojawi się komunikat o wersji w samochodzie i na pendrivie. Aktualizacja nie rozpoczyna się automatycznie Także można anulować po sprawdzeniu wersji.
dzięki, panowie.
sprawdzę wersję
edit:
no i coś nie tak
pobralem, sformatowalem pendraka, fat32, rozpakowalem na nim pliki i pojawia się takiu komunikat:
Załącznik 39647
Czesc, przy próbie pobrania aktualizacji Uconect 7 z twojego źródła pojawia się komunikat o braku dostępu. Możesz sprawdzi. Skąd masz dostępną tą aktualizacje?
jacekviola z którego miesiąca masz auto? Bo znalazłem info że istnieje nowsza wersja softu: 23.02.76.10. Moze masz już nowszą i stąd ten komunikat? Soft JTN jest datowany na kwiecień 2020. Listopadowe (2020) auta wychodziły już z softem 23.02.76.10.
Załącznik 39654
Ta aktualizacja jest do Tipo , 500 i Abarth 500 a nie do Argo może tu tkwi problem ?
Załącznik 39714