firemanek ja zapłaciłem w ASO 45brutto. plus 1 spinka jakby się jedna zgubiła. No chyba że kazali Ci kupic opakowanie zbiorcze spinek.
To jest widok strony w wersji do druku
firemanek ja zapłaciłem w ASO 45brutto. plus 1 spinka jakby się jedna zgubiła. No chyba że kazali Ci kupic opakowanie zbiorcze spinek.
Tak vin jest z HB.
Sprawdziłem dzisiaj w salonie 3 Tipo: SW, HB i sedan w rożnych wersjach wyposażenia i osłonę miał tylko 1 samochód z dieslem pod maską.
A osłona pod schowek i zaślepka kierownicy już czekają w ASO na montaż u mnie...
Do mnie zadzwonil dealer z informacja ze oslona byla montowana do lipca(taka oficjalna wersja choc wiemy tu ze sami nie wiedza). Ale w ramach "gestu handlowego" za zgoda centrali zamontuja mi ja i juz jest zamowiona. Czyli fiat dba o klientow (tych bardziej upartych) ;-). Mimo wszystko nice.
Ja na szczęście osłonę mam, ale to są jaka jakieś żeby jej fiat nie montował. Dobrze że nie kosztuje dużo i można dokupić.
To akurat wiem. Za dolara nie będą wiochy robić ale za tysiąc to juz gorzej. Nie znam sprawy nawigacji dokładnie ale może nie dogadali się z tom tomem i dupa. Nie wiedzą jak z tego wybrnąć. Dlatego też staram się nie kupować rzeczy gdzie fiat jest pośrednikiem i za 2 tysie (albo 1,3 tys na ali) kupie navi chińczyka. Ale mam świadomość że to deal nie dla każdego są osoby które chca miec "komplet".
Krówka dokładnie.W grande miałem pękniętą deskę w miejscu poduszki pasażera (częsty przypadek) i uderzyłem z tym do Fiata to wycenili deskę na 4 tyś. z czego oni w geście mogą pokryć 1,5 tyś. zł.
W życiu się nie przyznają,ze to wada materiałowa lub coś takiego.
Dzisiaj byłem w salonie obejrzeć moje autko , które wczoraj dojechało z Włoch i sprawdziłem przy okazji parę innych tipaczy czy jest klapa, niestety klapa była, tylko w połowie tipków, które już dłużej stały w salonie, a te ze świeżych transportów nie miały tej pokrywy nawet w wersji s-dizajn pokrywy brak, dealer powiedział żebym o to się nie martwił, będzie zrobione do odbioru.
znając zycie zapierdzielą z tych z placu i wsadzą Tobie hehehehe skoro lekką ręką zapewnił Cię że wygłuszenie będzie. Ale najważniejsze, że Ty bedziesz miał :)
Raczej na pewno tak będzie, dostępność jest zerowa, tylko na zamówienie z Włoch :)
Totez zamowili i czekam. A dzis dzwonil gosciu z z bielska i pytal czy dealer sie skontaktowal i czy dzieje sie w sprawie. I w zasadzie chcialbym podziekowac bo to dzieki forum. I to jest fajne. Poza jakimis jazdami ktore stanowia jednak margines zobaczcie ile spraw mozna rozwiazac, ile sie dowiedziec, ilu pulapek uniknac. Jeden wrzuci to inny tamto... Za czasow moich pierwszych samochodow - nie do pomyslenia.
Też zamówiłem i czekam :)