konfigurator się jeszcze nie zmienił, ale na głównej stronie już są nowe ceny.
To jest widok strony w wersji do druku
konfigurator się jeszcze nie zmienił, ale na głównej stronie już są nowe ceny.
gdzie te nowe ceny bo jakoś nie mogę znaleźć
Na stronie fiata
Fajnie to wygląda: "Promocja" A ceny 1k w górę:)
Teraz zrobiłem taką samą konfigurację SW jak zamawiałem i cena taka sama ( katalogowa bo od niej uzyskujesz rabat ). Wszystko po staremu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na stronie konfigurator się nie zmienił jeszcze. W salonie mówili że w internecie zanim włosi zmienią konfigurator może minąć pare dni. Natomiast w salonie ich system się zmienił i cena bazowa wyższa o tysiąc.
nie wiem może ja jestem głupi, ale niech mi ktoś poda link do strony z cennikami Fiata, w których są jakieś podwyżki?
No to zakup trza odłożyć na później aż ceny spadną. Chyba że rozejrzeć się za modelem innej firmy. ....
To zobaczymy co będzie, ja zaliczkowałem w czerwcu na pojazd który już jest w salonie, z tym że odbiór dopiero w lipcu?
Ja przy wpłacie zadatku(bo tak sami sobie napisali) kazałem sobie zrobić xero specyfikacji z pieczątką, podpisem i wpisem "gwarancja ceny". Zeby sie potem nie okazalo ze dostane jakies inne auto i mi powiedza "takie pan zamówił". Albo że podrożało o 5 tys. W zasadzie to powinna być jakaś umowa spisana a nie na krzywy ryj choć zamówienie jest umową. Tyle że na potwierdzeniu wpłaty jest tylko numer zamówienia z ich systemu do którego nie mam dostępu więc można im skoczyć. Przy zaliczce to mozesz ją dostać z powrotem jak umowa nie dojdzie do skutku. Przy zadatku jak ci sie odwidzi zakup to kasa przepada. A jak się odwidzi dealerowi to ma go oddać w podwójnej wysokości. Zwracajcie na to uwagę.
Na stock.fiat.pl wiele aut jest nadal w tych samych cenach, wiem bo śledziłem kilka egzemplarzy
Mam Fakturę, Zaliczka na .... z nr zamówienia, a w uwagach specyfikacje zamówienia rocznik oraz cenę po rabacie...
Zamawiałem 29 czerwca i też mam tak samo jak kolega wyżej ,mnie się nie śpieszy i wrzesień pażdziernik odbiór to ok ,nigdy nie widziałem Tipka na drodze ,czytając to forum tyle i tyle czeka się za odbiorem byłem w szoku ile kolorów wersji było na placu od reki ,ja chciałem w automacie i jeden był jednak ubogo wyposażony ,sprzedawca mówił że chcieliby upchnąć trochę aut z placu i proponował duży rabat ,jeszcze wyposażenie bym przełknął ale szary kolor to na kolor chciał dać dodatkowy upust ,z wersji ze skrzynią zwykłą było ok 10 aut
13 % na grupę zawodową (nauczyciul :)). Tipo Lounge 61.000 - zniżka na 53.000. Sedan, 1.4. Ganinex Gliwice.
Tak wygląda od Lounge w dół ~13 / 11 / 7 / rabat sprzedawcy.