no ba Pawełku pewnie, że gonię. Wpadnij do Szczecina na piwko - jakby co nocleg zapewniam i fajne Koleżanki także
To jest widok strony w wersji do druku
no ba Pawełku pewnie, że gonię. Wpadnij do Szczecina na piwko - jakby co nocleg zapewniam i fajne Koleżanki także
Dzisiaj???:smile:
dzisiaj nie ale może za tydzień. Ja w sobotę wybieram sie z synem na motoshow do Poznania i tego samego dnia wracam. Jak chcesz mogę Cię zgarnąć po drodze i wejdziemy sobie na targi motoryzacyjne. Będzie fiat tipo HB s-designe.
A szczeciński lokal gdzie zapraszam ma nazwę "LOVE" :)
Ja prawdopodobnie też będę w Poznaniu na tych targach ale jeszcze dam znać na 100%
UUUUU no to zrobimy spotkanko - a jedziesz obejrzeć czy jako wystawca? Wystawimy swoje TIPO ??!!
Jadę obejrzeć:smile:. Możemy wystawić tipki ale hostessy musisz jakieś załatwić najlepiej z dużymi oczami \\:D/\\:D/\\:D/
Pawełku już załatwiłem hostessy- może być? Kilku chłopaków ze swoimi autami przyjechało i już się rozkładają
Załącznik 31591Załącznik 31592Załącznik 31593Załącznik 31594Załącznik 31595
bo wybieramy te mądre i inteligentne. Zauważ że przy moim czerwonym stoją najładniejsze przynajmniej wg mojej oceny
poza tym bnbn1 dziewczyny mają luźne bluzki stąd złudzenie że mają małe oczy :)
78 000
sprzeglo wymienione bo kiedyś się zakopałem i godzinę je katowałem - odezwało się po 2-3 msc od tamtego nieszczęścia.
A tak to klocki, tarcze, olej, rozrząd, nic innego nie robiłem więc powiedziałbym, że sprawuje się w miarę przyzwoicie.
1.4 95 benzyna
dam9an poluźnij pośladki :)
40 tys 1.4 16v + tartarini
Stuki były i są nadal od czasu do czasu głuche pukanie tylko jak jest mokro najczęściej
Gwarancja wszystko
Nowa połoś
Nowy łącznik
Nowa sonda
Nowe gniazdo zaworowe (głowica robiona)
Nowy pająk od kierunków (wymiana dopiero 06.04.2018)
Nowy sterownik gazu
Nowa chłodnica
Po za gwarancja
Oleje rzeka oleju
Filtry klocki raz
Świece
Na razie tyle 😂
Zacina się przełącznik od nawiewu ale nic nie robią bo nieosiągalny na razie
Aa i pokrywa pod schowkiem z przodu na koszt fca bo nie dali przy produkcji 🤔
Heh ten silnik naprawde nie nadaje się do gazu, kurva szkoda gadać :( ciekaw jestem takiego przebiegu u siebie jak to bedzie ale 40 tys to zaden przebieg :(