Za 45k z ruszoną podłogą? Fantasta...
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Za 45k z ruszoną podłogą? Fantasta...
Załącznik 28484
A ten jak Wam się podoba?
Niestety mój.
W konkursie co oznacza "j" w moim nicku nie ma nagród.
Oj, a co to się stanęło?
Auto do odratowania, ale wymaga oględzin. Widać drzwi dostały najmocniej, ale ciekawe co ze słupkiem czy resztą.
Krwi nie widać, jeleń żyje?
Jak ten jeleń śmiał to zrobić twojemu tipkowi :mad:! A tak na serio najważniejsze, że człowiek cały, a auto to rzecz nabyta, się wyklepie :lol:.
Dla Mietka blacharza nie ma rzeczy niemożliwych. Pytanie tylko jak to zrobi żeby zarobić, na ile starannie. Ja miałbym obawy, to auto dla jakiegoś blacharza by zrobić je dla siebie, ale on nie da 45k. Dla każdego innego zrobi byle jak, kupa szpachli i "będzie Pan zadowolony".
Bestia zwiała.
Się wyklepało. Uszkodzone były na szczęście tylko zewnętrzne części, wycieraczki i szyba.
To było rok temu. Jechaliśmy do Nicei na mecz. Na tym czerwonym z tyłu przyjechała astra, którą znienawidziłem na jakiś czas. Teraz jednak z sympatią wspominam to autko. Objeździliśmy w nim trochę okolice Nicei i parkowaliśmy przez kilka dni bez najmniejszej rysy.
Trochę niefajnie, że kupiliśmy tipo pod ten wyjazd.
Takich rzeczy nie przewidzisz, ale zawsze można mieć nadzieję 😁
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Tak na szybko , to bardzo przyjemne uszkodzenia:
Dwie furtki w kolorze 1600,-
DRZWI LEWE PRZEDNIE PRZĂD FIAT TIPO 15- (6672342857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
DRZWI LEWE LEWY TYŁ TYLNE FIAT TIPO KOMBI 15- (6672342751) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Próg ze słupkiem 2000,-
FIAT TIPO 2017r HB HATCHBACK PRĂG SŁUPEK LEWY (6726858918) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
+ blacharz 5000,- + kurtyna , fotel z poduchą i inne pierdoły pewnie kolejne 3000-4000,-
Sumarycznie wykonanie dobrej naprawy bez faktur , powinno zamknąć się w 15000,- , Czyli żeby się opłacało go sprzedać bez ściemy , że jest bezwypadkowy, to można dać za niego max 35000,-
dzisiaj ok. 14/00 Niechorze - czerwony na śląskich blachach - gdy parkowałem wyminął mnie i dał znać sygnałem
OT drogie te części, no ale auto jeszcze świeże.