Nie ma sprawy. Do usług
To jest widok strony w wersji do druku
Nie ma sprawy. Do usług
Ja płaciłem ostatnio za przegląd po 15000 - 460 pln (na czesci kupione u nich podczas przeglądu miałem 5 % rabat na fakturce), ale w tej cenie brak kosztów oleju (miałem własny, gdyż wcześniej kupiłem 5 litrów na dolewki , miałem wymianę i jeszcze litr został), do tego zażyczyłem sobie osobno wymianę filtru kabinowego (z zaznaczeniem, że nie życzę sobie przedmuchiwania itp) i ozonowanie klimy i gruntowne profilaktyczne czyszczenie tego co się da, gdyż mam w rodzinie osoby z astmą i dla mnie jest to bardzo ważne. Dostałem na ten czas auto zastępcze jeepa renegade z przebiegiem 3 tys km i odebrałem autko umyte i wyczyszczone...jak za 460 pln to w porównaniu do skody/vw czy seata to moim zdaniem jest to bardzo przystępna cena.
Mało tego zaznaczyłem przy zadawaniu auta, że jestem pedantem i że auto dokładnie sprawdzę przy odbiorze i tak też zrobiłem, nawet kładłem się pod auto czy czasem nic nie uszkodzili podstawiając łapy podnośników itp.
Jestem zadowolony i polecam serwis w Poznaniu na Wojciechowksiego.
hey,
Jestem już po. I wygląda tak przegląd lpg 125zl, przegląd po 15000 km 150 zl, wymiana filtra fazy lotnej (wkład) 31 zl suma 313 zl. cena przeglądu po 15000 bilex lodz. Pzdr.
Oleju i filtra nie wymieniałeś?
Jeśli nie wymieniono fi;tra oleju i samego oleju- to błąd.. Przy tym przebiegu należy to bezwzględnie to wykonać......
Nowe auto- silnik się dociera, lub układa jak kto woli, więc dajmy mu świeże papu, bez opiłków i innych wytrąceń powstających w pierwszej fazie jego działania na tym świecie......
Ja wymieniłem olej tak jak pisałem wyżej po 15 tys km (wymianę po około 2 tys uważam za nadmiar gotówki...), ale tak to olej i filtry tak jak koledzy powyżej wspominają to wypadałoby wymienić przy tych 15k.
Gdy jest to auto flotowe to wiadomo, że firma tnie koszty, ale potem zbywa auto po kilku latach i ma to gdzieś, lecz jeśli auto ma nam służyć to te parę PLN można wydać moim zdaniem i ja na niczym nie oszczędzałem przy przeglądzie, a o te part zł nie zbiednieje.
Silnik 1.4 z LPG przeglad przy 15tys: 1.przeglad(wymiana oleju i filtrow,
2.przeglad gazu ,
3.czyszczenie klimy,
4. litr oleju shell sami taki zaproponowali
koszt 611zl
Dzwoniłem dzisiaj do Automobile Torino Lublin w sprawie przeglądu po 15000 koszt ok 1000 zł i jedna rzecz nie daje mi spokoju, podobno przy fabrycznym LPG obowiązkowa jest wymiana świec zapłonowych, przewertowałem instrukcję i tam jest ale po 30000 km. może ktoś wie coś na ten temat.
Zmień serwis - popytaj w innych serwisach fiata, bo każdy na forum płaci około 500 pln a Ty masz płacić 2x tyle?
Mi w konrysie w Białymstoku tez zaśpiewali za ten przegląd 1000zl. W instrukcji napisane, ze co 15000 wymieniać plyn hamulcowy, świece bym moze i zrozumiał ale plyn? Zawsze byl co 2 lata...
Orientowałem się o cenę przeglądu 1.4 95KM
Ojej Selenia + filtr oleju + plus filtr kabinowy = 450zł.
Cena akceptowalna jak dla mnie.
Jeszcze nie zapłaciłem, dopiero pytałem przy odbiorze auta ile zedrą... Drogo strasznie w konrysie jest... odbijają sobie chyba mój rabat :)
Tylko czemu na mnie tez sobie odbijaja Twoj rabat:P