To jest widok strony w wersji do druku
-
-
Panowie nie polecam tych EinParts :( Dzisiaj pada i siąpi a wycieraczki marzą.. Kurde i to akurat na wysokości oczu.. Zobaczę, może się ułożą :confused: Ale pewnie nie zrobią u mnie kariery.
-
Siemka kolego franekbp
Taki szajs teraz robią, to nie ma się co dziwić i to jest bez znaczenia jakiej firmy zakupisz dany produkt,teraz walą wszystko na ilość a nie na jakość,chociaż ja mam założone oświetlenie tablicy rej.z tej firmy i działa bez zarzutu od dłuższego czasu.
-
-
Od sierpnia mam Hella i sa spoko. Cichutkie i dobrze wycierają.
https://allegro.pl/oferta/wycieraczk...10-11555546622
Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
-
Kamoka - można odwracać :)
-
Cytat:
Napisał
Marcin_Croma
Kamoka - można odwracać :)
?
-
Ilu użytkowników - tyle opinii.
Przez 5 ostatnich lat używałem Valeo i Bosch i byłem zadowolony. Ostatnio zaczęły smużyć i mam Championy. Jestem zadowolony.
Kiedyś dobre były pióra Alca ale do mojego Puga rozmiaru dla kierowcy nie ma, więc jak jest teraz się nie wypowiem.
-
Cytat:
Napisał
ochkarol
Ilu użytkowników - tyle opinii.
Przez 5 ostatnich lat używałem Valeo i Bosch i byłem zadowolony. Ostatnio zaczęły smużyć i mam Championy. Jestem zadowolony.
Kiedyś dobre były pióra Alca ale do mojego Puga rozmiaru dla kierowcy nie ma, więc jak jest teraz się nie wypowiem.
Alca miałem kiedyś w innym Fiacie i byłem zadowolony. Tanie i dobre. W Castoramie wtedy je mieli.
-
2 załącznik(i)
Ja ostatnio przypadkowo natrafiłem na wycieraczki bezprzegubowe Magnum w ACTION, pakowane pojedynczo, produkowane przez Valeo.
Załącznik 42729 Załącznik 42730
Rozmiary od 300mm do 650mm jak nie 700mm wszystkie w cenie 26,90zł.
Do Tipo komplet 400mm pasażer i 650mm kierowca, adapter z mocowaniem typu C, szerokośc 19mm.
Jak dla mnie do tej pory rewelacja, przylegają na całej długości, ładnie zbierają wodę i co najważniejsze nie smużą.
W GP po wymianie przedniej szyby w autoglass, namówili mnie na wycieraczki VISEE i to była tragedia, jeszcze doliczyli swoją marżę i za taki komplet skasowali mnie 120zł.
-
Cytat:
Napisał
Zawaś
?
Mają przelotowy otwór pod trzpień i można odwracać pióro jak gorzej zbiera czy też hałasuje.
Dla mnie rewelacja :)