Dobrze, dobrze myślałem że będzie jakiś swap a Ty faktycznie gaz chcesz wsadzić :D
To jest widok strony w wersji do druku
Dobrze, dobrze myślałem że będzie jakiś swap a Ty faktycznie gaz chcesz wsadzić :D
Chcę nie chcę - po prostu chodzi o kasę ;) Zawsze to jakieś 300zeta miesięcznie w kieszeni - w skali roku to ponad 3,5tyś zł..
Czekające na wymianę:
Załącznik 3923
witam chlopaki mam pytanko bo niedlugo skoczy mi 18 na kark :D i właśnie spodobały mi sie fiaty bravo 1.8gt nie zrozumcie mnie zle ze 18 to jestem mlody i bede katowal samochodzik ja nie z tych. i tu moje pytanie na co warto patrzec pod czas kupna takiego auta mianowicie fiata bravo 1.8gt ?
Hej ;) Musisz wiedzieć że te GT to wersja wyposażenia choć we wszystkich katalogach Bravo 1.8 jest zawsze opisane jako GT ;)
Na co zwrócić uwagę? Na wszystko! Generalnie ten motor w BBMach jest chyba jeden z najmniej problemowych. 1.6 też jest fajny, ale pali w sumie podobnie a dynamiki mniej. Poza tym dużo ludzi buja się w 1.6 z problemami falujących obrotów itp.. Jakbyś kupował auto to standardowo na stację diagnostyczną, możesz też umówić się w ASO na pełen test łącznie z komputerem - koszt takiej imprezki to ok 250-300zł ale chyba warto bo wiesz o aucie wszystko.
mam takie pytanko ile ci spali gdzies tak te twoje auto bo przeczytalem twoj temat i pisales ze u gazownika byles to ile wtedy palilo wydaje mi sie ze wiru w baku chyba nie ma nie ? i ile teraz gazu pali ? przy normalnej jezdzie
W stopce masz link do motostat - tam masz moje spalanie puki co na benzynie bo gaz bedę dopiero zakładał. Ostatnio miałem uszkodzoną lambde ale ogólnie do 9ciu zakładając że nie stoje często w wielkich korkach i mam ok 20km do pracy.. 10 nigdy nie przekroczyłem, na trasie schodziłem do 7..
piekne masz te bravo mysle ze za rok moze 2 tez sie na zlocie pochwale swoim :) pozdrawiam
Heh piękne nie takie piękne.. Auto ma swoje lata i ideałem już nie będzie ale za to i tak daje przyjemność z jazdy. Kupując auto nie miałem o BBMach pojęcia i szukałem Brava 1.6 ale bardzo cieszę się że spełzło na bravo 1.8 ;)
A dziś auto dostało nowy olej i filtry - wcześniej była 12minutowa płukanka silnika.
Standardowe wrażenie że jest ciszej i płynniej ale to chyba tylko pozory ;)
Mam zapewnione środki na instalacje LPG tylko muszę jeszcze z tydzień poczekać..
Wczoraj pstryknąłem fotki (telefonem więc rewelacji nie ma) jak w dzień świecą te lampy do jazdy dziennej:
Załącznik 3958 Załącznik 3959 Załącznik 3960
Automatyka pewnie trochę przyciemnia całe auto - na żywo wrażenie jest mocniejsze.. Sam jestem ciekaw jak to wygląda z większej odległości na trasie w dzień..
Patrząc po fotkach, to wygląda całkiem dobrze ;)
Dobrze to wygląda bo patrzyłem jak jechałeś. ;-)
Więc mogę Ci powiedzieć, że wypada bardzo dobrze.
Bez urazy dla kolegi z czerwonego Tipo który przyjechał na zlot (w sumie się sobie nie przestawiliśmy) ale on miał takie ledwoświecidła - ale homologacja była :roll:
Mówisz o Lasgo, to fakt jego słabo świeciły. Z tego co mi wiadomo on ich nie montował tylko wcześniejszy właściciel Pisario.
Ostatnio takie jak Ty masz widziałem w Volvo XC90 i dobrze też wyglądały i świeciły.