To jest widok strony w wersji do druku
-
Swego czasu zdarzało mi się przekraczać 200, nawet w zabudowanym, tyle że na sygnałach i z wideorejestratorem. Niejedno też widziałem na drodze i nie raz byłem bliski spotkania ze stwórcą. Bo własne umiejętności to jedno, a głupota, czy bezmyślność innych to drugie. Dlatego teraz patrzę raczej z politowaniem na opisywane powyżej rekordy.
-
Cytat:
Napisał
hak64
Swego czasu zdarzało mi się przekraczać 200, nawet w zabudowanym, tyle że na sygnałach i z wideorejestratorem.
Glina? :P I nie boisz się tak przyznawać? :P
-
Na szczęście już emeryt.:lol: Niemniej jednak trudno zerwać z zawodem, dlatego też znalazłem coś pokrewnego.
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Glina? I nie boisz się tak przyznawać?
Czego tu się bać. Każdy na Policje narzeka a jak coś się dzieje to zawsze najpierw do nich idzie się o pomoc :D
-
Nareszcie wspólny język znajdujemy, choć pokrętnymi drogami :) Proponuję wypić za to :)
-
Panowie co to za różnica 200km/h czy 60km/h i tak najważniejsze jest dotarcie cało i bezpiecznie do celu , a zasada jest prosta nie ty w kogoś to ktoś w ciebie tylko ciekawe ile by było do zbierania z auta i kierowcy przy 200 no cóż głupota nie ma granic. Trzeba tylko pamiętać ze w innych autach na drodze jedzie czyjaś zona , córka , mąż itd.
Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku
-
niech każdy kto chce się pochwalić ile jechał pisze w dziale inne umoralniające teksty niech pozostaną w głowach użytkowników. To nie dział z kazaniami i nie róbmy śmietnika z tego działu
-
I tu przyznam racje koledze seth bo nie wierze że każdy jezdzi tak przepisowo napewno nie jeden próbował z ciekawości ile jego auto pociągnie.Ja do pracy mam prawie 700 km i gdybym jechał przepisowo to mniej niż 12 godzin by nie zeszło,dla mnie liczy się byle szybko i bezpiecznie a chcę za każdą razą wrócić cały.
-
Cytat:
Napisał
mikoz
Nareszcie ktoś rozsądny tutaj !! Brawo !!!
A co złego w szybkiej jeździe? O wiele szybciej podróż mija gdy nie trzeba się wlec 140.
"... I guess it's just the way I'm wired."
-
Max 265km/h A20 Lubeck-Szczecin mierzone na GPS.Małe ściganko z Porchakiem GT3 tylko gościowi odcieło przy 250 km/h :tongue , a dalej już nie próbowałem bo biper od temp.spalin już zabrzęczał....
-
jeszcze napisz że tyle wyciągnęło ducato :p
-
Jestem ciekaw jakim autem :d
-
Odp.dla niedowiarków Dedra integrale 16vt 300km (Wtajemniczeni znają temat ;-) )
-
-
No, nawet miałem okazje się tym przejechać, oczywiście na fotelu pasażera, ale doznania niesamowite ;)