To jest widok strony w wersji do druku
-
Sedany mają na pewno z tyłu Sachs made in turkey, nie wiem jak z przodem
-
Ale sedany nie maja FSD chyba
-
:)...tuz przed utopieniem i spaleniem Marzanny(ciezko z nia bylo ale sie udalo)wymienilem kola 15"stal zimowe na 16"fabryczne letnie alu :)...no i zamowilem kilka gadzetow chromowanych zewnetrznych jak przyjda to zaloze i wkleje foty :)...milej niedzielki zycze...
-
Cytat:
Napisał
Kot66
:)...tuz przed utopieniem i spaleniem Marzanny(ciezko z nia bylo ale sie udalo)wymienilem kola 15"stal zimowe na 16"fabryczne letnie alu :)...no i zamowilem kilka gadzetow chromowanych zewnetrznych jak przyjda to zaloze i wkleje foty :)...milej niedzielki zycze...
Na przyszły rok, żeby nie było problemu proponuję wpierw związać nogi, związać ręce od tyłu i zakneblować [emoji16]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Kot66
Ooo Panie, trzeba bylo zostac przy 15 a nie 16 :red_kartka::red_kartka::red_kartka: zawieszenie w aucie bedzie zdewastowane :lol2::lol2::lol2::food::food:[-X[-X[-X
Hehe ;)
-
Zamontowałem zestaw kół letnich alu z Alfy GT, niehomologowany zestaw wielosezonowy r15 idzie do żyda:smile:
-
Cytat:
Napisał
steyr
Zamontowałem zestaw kół letnich alu z Alfy GT, niehomologowany zestaw wielosezonowy r15 idzie do żyda[emoji2]
Ktore z alfy gt masz? Moje telefony z gt jako zimowe robią
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Ktore z alfy gt masz? Moje telefony z gt jako zimowe robią
Takie jak z tego linku:
https://www.google.pl/search?q=alfa+...PbOd9sWxE8k2M:
Trafił się komplet z dobrymi oponami letnimi w rozmiarze 205/55/16.
-
A ja z 6-pakiem całą niedzielę bawiłem się z odkurzaniem i czyszczeniem wnętrza. kto by pomyślał że tak sie potrafi kurzyć. I to przecież większość dni to wilgoć i plucha- a w środku kurzu jakby ktoś worek z odkurzacza wytrzepał.....
-
Bez 6 paka by poszlo szybciej ;)
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Bez 6 paka by poszlo szybciej ;)
Ale to nie o to chłodzi, by było szybciej [emoji16][emoji16][emoji16]
-
No właśnie przy 6-paku jest celebracja czyszczenia, dokładność, możliwość przemyśleń swoich życiowych wyborów, możliwość odstresowania ciężkiego tygodnia, i takie różne pierdu, pierdu.:kawka::kawka:
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Ale to nie o to chłodzi, by było szybciej [emoji16][emoji16][emoji16]
Wiem, ale ryzyko zachlapania tapicerki jest ;)
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Wiem, ale ryzyko zachlapania tapicerki jest ;)
Zwłaszcza po tym 5-tym [emoji16][emoji23]
-
1 załącznik(i)
Dziś weszły letnie 18 :)Załącznik 35376