To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Folia jakas ochronna? Znaczek panie to sie inaczej przyciemnia, sciagasz , zmywasz czerwone i malujesz na czarno . Czerwony przebija [emoji14] wrap zone bydgoszcz? Kladli mi folie na progi i zderzak :)
Tak ochronna folia poliuretanowa. Nie przebija czerwony :) tutaj jest to ogarnięte foliami, mi się bardzo podoba :)
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Przyciemniłeś znaczek Fiata i zdjąłeś nazwę modelu, znaczy wstydzisz się swojego samochodu ;-)
Nie wstydzę ale do wersji s design nie pasowało nic z chromem i strasznie mnie denerwowało to więc przyciemnilem znak Fiata ( w słońcu widać) aby do stylistyki pasował natomiast napis Tipo zdjąłem bo podobają mi się samochody bez napisów z tyłu a chłopaki nie chcieli folia się bawić z tym...
-
Ile kosztowalo oklejenie przednich swiatel?
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Ile kosztowalo oklejenie przednich swiatel?
Niby 400 brutto ale wyszło mniej przy końcu ;)
-
-
po co sie okleja światła?
-
Żeby nie razić kierowców z naprzeciwka ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
400 tylko za przednie?
Tak
-
Cytat:
Napisał
marx30
Zabezpieczenie - już mam mały odprysk na lampie :(
-
za 400 zł ? Ten świat nie przestaje mnie zadziwiać :-)
-
Cytat:
Napisał
srasquasz
Tak
Przegiecie. Tipo nie ma skomplikowanych lamp .
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
marx30
W 101 napraw ostatnio mesjasz motoryzacji ;) pokazal poownanie lampy zoranej latami jezdzenia a tej z folia. Po odklejeniu folii lampa jak nowa. Ale samem mozna to zrobic za max 100 zl
Cytat:
Napisał
srasquasz
Zabezpieczenie - już mam mały odprysk na lampie :(
Lampy byly polerowane przed oklejeniem?
-
Przyciemnianie reflektorów w aucie, to jak noszenie okularów przeciwsłonecznych w nocy [emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z mojego S2 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Przegiecie. Tipo nie ma skomplikowanych lamp .
W 101 napraw ostatnio mesjasz motoryzacji ;) pokazal poownanie lampy zoranej latami jezdzenia a tej z folia. Po odklejeniu folii lampa jak nowa. Ale samem mozna to zrobic za max 100 zl
Lampy byly polerowane przed oklejeniem?
Ta folia jest droga i nie sprzedają jej normalnie. Mogłem zrobić zwykłą pcv ale zdecydowałem się na tą..
-
Bezbarwna folia okleil przednie.
-
Cytat:
Napisał
Chipo
Przyciemnianie reflektorów w aucie, to jak noszenie okularów przeciwsłonecznych w nocy [emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z mojego S2 przy użyciu Tapatalka
Nie przyciemniałem.. są przyciemnione oryginalnie w wersji s design. Nakładana była folia ochronna przezroczysta