Witam wszystkich :lol:
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich :lol:
witam wszystkich posiadaczy fiatów 8) :lol:
witam wszystkich fiatowiczów :D
Witam wszystkich :)
Hejka wszystkim!!! ;D
Po raz pierwszy na forum. Witam serdecznie wszystkich userów.
Witam !
Witam wszystkich posiadaczy fiatów :)
Witam wszystkich nowych forumowiczów :zgoda:
Witam wszystkich, właśnie przesiadłem się z Amerykana na Fiata :-)
Witam! :-)
Witam wszystkich forumowiczów,
Posiadaczem Fiata nie jestem, ale byłem (126p :) CC700) i mam nadzieję zostać. Sprzedałem wiernego Forda Cougara V6, na rzecz zakupu czegoś bardziej praktycznego, i od niedawna zastanawiam się nad kupnem Stilo MW JTD 115KM. W gąszczu ofert lukrowanych sprowadzanych szrotów z kręconym przebiegiem, trudno mi było znaleźć samochód, który na dłużej przyciągnął mój wzrok. Na początku miała być Laguna (ale za stara), z Laguny II wyleczyłem się szybko z powodu opinii użytkowników. Dopiero niedawno przypomniałem sobie o Stilo, które nie dość, że młodsze, to przede wszystkim zdaje się być oszczędne i w miarę tanie i wdzięczne w eksploatacji. Ważną rzeczą dla mnie jest również to, że wyróżnia się "fajnymi" dodatkami, a wnętrze nie jest smutne jak p..da, jak ma to miejsce w niemieckich produkcjach. Mam na oku ofertę prywatnej osoby, która wydaje się być uczciwa i autentyczna, więc może uda się ją sfinalizować.
Pozdrawiam, Krzysiek
Stilo to w miarę dobry zakup. Od początku produkcji Stilo nie cieszyło się dużym powodzeniem z tego względu, że było stosunkowo drogie jak na Fiata. Oczywiście swoje odzwierciedlenie znalazło to w jakości wykonania.
Dlatego też jeżeli uda się ustrzelić dobrą sztukę to warto się zastanowić.
O Lagunie II też słyszałem, ale głównie dużo niedobrego. Głównie od strony elektryki.
Nawet mój znajomy, który porusza się Meganką wypowiadał się niepochlebnie od L2.
Nie chcę robić off-topu, ale zapytam się, co dokładnie masz na myśli.Cytat:
Napisał miszko
Oczywiście, jeżeli przyszłoby porównywać samochody jako takie (tj. różnych producentów z tej samej klasy samochodów, zbliżonych cenowo i rocznikowo) to może faworytem byłyby japończyki lub niemiecke, ale w mojej sytuacji będzie to raczej bardzo dobry zakup, biorąc pod uwagę ogłoszenia pojawiające się na rynku, w których 90% to auta ściągane z różną historią, a nie kupione w polskim salonie z niskim, realnym przebiegiem.
Niemniej jednak mam nadzieję na stałe dołączyć do Waszego grona.
witam wszytkich użytkowników forum
Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam.
Witam wszystkich i pozdrawiam :)
Cześć wszystkim \:D/
Witam wszystko stałem się szczęsliwym posiadaczem Uno 1.4 Van :) Jest to moje pierwsze autko:)
Witam wszystkich,
jestem miłośniczką marki Fiat i jednocześnie pracuje w salonie AUTO ROMA w Warszawie przy ul. Malowniczej 29. Gdybym była pomocna w sprawach zakupu oraz u zywkowania auta prosze o kontakt.
Pozdrawiam