To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
VanillaSky
W końcu za oceanem Tipo idzie jako pseudo muscle car, Dodge neon :D
Neon i Charger to jednak dwie różne bajki...
-
A ja nic nie zrobił;em. Wyjąłem bagnet od oleju i wsadziłem ponownie na miejsce. Znowu się trochę napił.....
-
Trzeba zmienić logo na Alfę, pomylili się w salonie nie to auto wydali
-
Cytat:
Napisał
kjk
Neon i Charger to jednak dwie różne bajki...
Raczej bawi mnie sam fakt że ktoś wpadł na pomysł by podpiąć to urządzenie pod metke "muscle car". Taki offtopic, może nie każdy wie, jaka tam fantazja. :)
-
Cytat:
Napisał
VanillaSky
Raczej bawi mnie sam fakt że ktoś wpadł na pomysł by podpiąć to urządzenie pod metke "muscle car". Taki offtopic, może nie każdy wie, jaka tam fantazja. :)
O ile wiem, neon nie jest dla usa czy Kanady, tylko tych bardziej zacofanych rejonów Ameryki, więc jakaś logika w tym jest.
-
Dzisiaj mechanik wymienił mi sprężyny z przodu i mam całe już auto obniżone oraz została wykonana zbieżność kół
-
Cytat:
Napisał
Bezel3012
Dzisiaj mechanik wymienił mi sprężyny z przodu i mam całe już auto obniżone oraz została wykonana zbieżność kół
Dawaj fotki :) a jak odczucia komfortu ?
PS. Na fotkach widziałem też u Ciebie jakąś końcówkę wydechu, cała pucha wymieniona ?
-
Jutro rano zrobie zdjęcie bo teraz ciemno, na tłumik nałożona łamana końcówki a do niej przyspawana jeszcze jedna lepsza większa co z pracy mialem :)
-
Podsumowujac efekt marny bez wyciecia w zderzaku.
-
Ja rozebrałem łącznik stab. od strony kierowcy (czasami ta strona trzeszczy przy kręceniu kierownicą) napakowałem smaru grafitowego do osłonek gumowych, i poskładałem wszystko do kupy. Ciekawe czy ucichnie. Trudno mi określić w jakich warunkach występuje skrzypienie. Ale czasami się pojawia...
-
Cytat:
Napisał
Bezel3012
Jutro rano zrobie zdjęcie bo teraz ciemno, na tłumik nałożona łamana końcówki a do niej przyspawana jeszcze jedna lepsza większa co z pracy mialem :)
Trochę mnie bawi, że automatycznie zakładasz iż "większa" = "lepsza" Ogólnie moim zdaniem końcówki wydechu to wieś, jak modyfikować, to cały układ.
Ale felgi nawet wybrałeś ładne. Czarne zawsze spoko. Choć wolę te od Fiata. :p
-
Cytat:
Napisał
VanillaSky
Trochę mnie bawi, że automatycznie zakładasz iż "większa" = "lepsza"
Bigger is better. Tak jak z megapikselami, liczbą oktanową i średnicą felgi ;-)
-
3 załącznik(i)
Dziś tipek był w Wrap Zone na oklejeniu folią hydrofobową lamp przednich i luaterek. Dodatkowo znaczek Fiata został przyciemniony (jednakowo z tyłu i przodu) co więcej zdjęty został napis Tipo z tyłu. :)Załącznik 35231Załącznik 35232Załącznik 35233
-
Folia jakas ochronna? Znaczek panie to sie inaczej przyciemnia, sciagasz , zmywasz czerwone i malujesz na czarno . Czerwony przebija :P wrap zone bydgoszcz? Kladli mi folie na progi i zderzak :)
-
Przyciemniłeś znaczek Fiata i zdjąłeś nazwę modelu, znaczy wstydzisz się swojego samochodu ;-)