Nowy właściciel doblasa wita wszystkich użytkowników - Cześć.
To jest widok strony w wersji do druku
Nowy właściciel doblasa wita wszystkich użytkowników - Cześć.
Hej,witam wszystkich! Niedawno przypadkowo nabyłem stojącego kilka lat na dworze fiata coupe 2.0 16 V. tylko silnik w miarę działał. Spędziliśmy razem 260 godzin i ... zakochałem się. Wpisałem się do Was z myślą, że znajdę pomysły jak ulepszyć swojego gościła i zdobyć doświadczenie od weteranów poruszajacych się Tym zaj..... ... modelem fiata
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Hej,witam wszystkich! Niedawno przypadkowo nabyłem stojącego kilka lat na dworze fiata coupe 2.0 16 V. tylko silnik w miarę działał. Spędziliśmy razem 260 godzin i ... zakochałem się. Wpisałem się do Was z myślą, że znajdę pomysły jak ulepszyć swojego Fiacika i zdobyć doświadczenie od weteranów poruszajacych się Tym zaj..... ... modelem fiata
Hej,witam wszystkich! Niedawno przypadkowo nabyłem stojącego kilka lat na dworze fiata coupe 2.0 16 V. tylko silnik w miarę działał. Spędziliśmy razem 260 godzin i ... zakochałem się. Wpisałem się do Was z myślą, że znajdę pomysły jak ulepszyć swojego Fiacika i zdobyć doświadczenie od weteranów poruszajacych się Tym zaj..... ... modelem fiata
Witam wszystkich użytkowników Fiatów :)
Witam wszystkich! :)
Witam i pozdrawiam, szczególnie użytkowników Cromy
cześć wczoraj nabyłem bravo 1.6 ale coś z nim nie tak zgrzyta 2 bieg
pozdrawia z Madrytu
Witam serdecznie wszystkich :) jestem tutaj nowy, moze i nie posiadam Fiata ale Alfe 147 ale wydaje mi sie ze jakies powiązanie ze sobą maja :P Pozdrawiam wszystkich urzytkowników Fiatów! :)
witam, mam same problemu z fiatami :)
witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów.
Witam wszystkich
witam jestem tu nowy mam problem z poduszka powietrzna w fiat ducato 2007 rok nie mogę zgasić kontrolki jest jakiś dobry program
Witam, jestem tu nowy :)
Witam, jestem nowa :)