Witam serdecznie mam na imię Michał. Nie dawno zakupiłem mojego wymarzonego stilo.No i zaczęły się pierwsze naprawy.Dlatego chciałem nabyć więcej wiedzy na ten temat i postanowiłem zostać aktywnym członkiem forum.Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam serdecznie mam na imię Michał. Nie dawno zakupiłem mojego wymarzonego stilo.No i zaczęły się pierwsze naprawy.Dlatego chciałem nabyć więcej wiedzy na ten temat i postanowiłem zostać aktywnym członkiem forum.Pozdrawiam
Witam forumowiczów
Witam wszystkich forumowiczów :D
Odkąd kupiłem Alfe 156 jestem teraz zainteresowany diagnostyka własnego autka :) A że forum FIATA ma niezmiernie dużą bazę danych i informacji nie tylko o samych fiatach, ale także o alfach, więc wstąpiłem do Was :D
Pozdrawiam :D
Witam szanowne forum, znalazłem się tu przypadkiem, szukając informacji. Kupiłem Mariannę w której kilkaset km po zakupie przeskoczył pasek. Dostanie nowe serducho i mam nadzieję że będzie śmigać dalej. Pewnie parę pytań będę miał, na które wcześniej nie znajdę gotowych odpowiedzi
Witam wszystkich.Od roku mam Doblo 1,9 Multijet z beznadziejnym DPF
Witam, wszystkich uzytkownikow seicento
Cześć!!!!!!!!!!
Witam,
pozdrawiam....
z Szczecina :)
Witam wszystkich posiadaczy Fiatów. Sam pare tygodni temu miałem przyjemność kupić Stilo :)
Croma 1,9 jtd 8v
Witam wszystkich.
siemka wszystkim
Panda 1,3 jtd
witam serdecznie
Witam wszystkich miłośników marki fiat