Tak są jeszcze dostępne w kolorze oraz całe białe.
To jest widok strony w wersji do druku
Tak są jeszcze dostępne w kolorze oraz całe białe.
no panowie nie wiem jak u was ale moja naklejeczka juz na biurku 8)
no moje tez juz
pewnie tylna szyba, albo ewentualnie boczna tylna?Cytat:
Napisał wilczak99
[ Dodano: 2010-04-09, 12:20 ]
no własnie dzwonek do drzwi miałem i tam co, listonosz z piękną naklejeczką ;-)
No to miło, ze dochodzą listy ;) To jeszcze parę osób i wszystkie naklejki powinny dojść.
[ Dodano: 2010-04-09, 12:57 ]
BTW, ja naklejkę zostawiam sobie na nowe autko ;)
no nie zgadłeś, bedzie prawy dolny róg klapy :DCytat:
Napisał lukq
no też się na tym zastanawiam ;-) albo obok napisujMaryśka :-)
Mój listonosz leci w kulki musiałem iść na pocztę ! :sciana:
Ale już mam :D
Drugą partię proponuje zrobić większej wielkości, będziemy bardziej widoczni!
z następnej partii też chyba sobie ze 2 wezmę ale juz czerwone:D no może jeszcze 1 biała bo wygląda super
ja też myślę o jeszcze 2 ;-) pozdro bo fajnie wyglądają, lecz ciutkie większe by się przydały, lecz i tak szacun Panowie !
tez uważam że powinny być trochę większe ale myślę że i tak jest spoko i naprawdę zgrabnie wyglądają.
tak to prowada, ale mam tą jedną i nie wiem gdzie ją przykleić by ładnie wyglądala ;-)
To jest wersja 1 - partia testowa. Aby zobaczyć jak wyglądają i jak są wykonane. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby większe zrobić przy następnym zamówieniu.
tak to prawda ;-) jeszcze dla taty chyba wezmę na bravkę ;-)
ale nieznacznie żeby nie spaskudzić ich zgrabności. jutro będe naklejał pewnie to powiem jak się sprawują
ja jutro też tylko najpierw muszę odtłuścić szybę bądź może klapę bagażnika ;-) dobra spadam bo transformers leci ;-) pozdro
no ja jutro przykleje na klape tak jak mowiłem i oczywiście podziele się foteczką to ocenicie :D
Wszystko ładnie, pięknie, szybko doszedł list no tylko jet jedno ale :/ zamawiałem 2 vlepy nawet na pw napisałem, zapłaciłem za 2 a jak otworzyłem to była tylko 1 i niewiem ocb jakby ktos mógł mi to wytłumaczyc ?
MaKu89, sorki, widocznie nastąpiła pomyłka. Wyślę Ci drugą naklejkę gratis.
Podaj jaką otrzymałeś, a wyślę Ci drugą.
i tak to wygląda u mnie
http://fiatforum.com.pl/imgshack/_t/t_0000609.jpg
uważajcie bo literki zostają czasem na papierze i trzeba delikatnie podwarzyc czymś żeby na folii zostały ale ogólnie patrzcie instrukcje miszka ja odtłuściłem spirytem i super się trzyma