Witam Wszystkich :zgoda:
Opisz jakie przejścia miał Twój samochodzikCytat:
Napisał valdizet
To jest widok strony w wersji do druku
Witam Wszystkich :zgoda:
Opisz jakie przejścia miał Twój samochodzikCytat:
Napisał valdizet
Noi na mnie w koncu nastała pora aby sie zarejestrowac na ff wiec jestem i witam wszystkich :zgoda:
Witam Wszystkich
Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem Bravo i mam nadzieje że tak pozostanie
Jestem pod wrażeniem zawieszenia i dość żwawego silnika choć lubiącego wyższe obroty
Pozdrawiam wszystkich
TM
nemo, tipacz, witajcie :zgoda:
tipacz, nemo, :zgoda: was
tipacz, no wreszcie, już myślałem że na siłę Cie trzeba wciągnąć :D
nemo, Siemka
zakup Palio Weekend przywlókł mnie na wasze forum. Witam wszystkich!!!
pabbito, :zgoda:
Gratuluje! Dobrze trafiłes :D
witam @ll:)
rzepa1, :zgoda: wtamy sie tu: http://fiatforum.com.pl/topics1/dzie...itamy-vt21.htm
Hejka , wszystkim i tym co maja Fiata... :zgoda: pozdrawiam i jeżeli ktoś ma jakieś pyttania co do Multipli to chetnie pomoge na ile dam rade.. juz kilka problemow przewalczylem w tym aucie tak, aby nie za dużo wydac kasy własnymi rączkami.. :D aktualnie walcze z alarmem. :/
:zgoda: i ja witam "niewitanych" :banan:
forum powolutku rośnie jak nasze forum TTT no i to cieszy a atmosfera u nas zawsze :piwko: :kawka:
Witam serdecznie ;)
klonikon, to mamy już Ciebie do problemów od Multipli ;) Którą wersje Multipli posiadasz?
:zgoda: witam nie witanych , jak miło że forum rośnie :P ,namawiajcie kolesi ,niech przybywają na nasze forum :mrgreen: ,w jedności siła :nietoperz:
Witam wszystkich!
Od prawie dwóch lat jeździłem Fiatem Bravo 80 16V SX (1.2) z 2000 roku. tydzień temu sprzedałem go i kupiłem Marysię Weekend 1.8 16V ELX z 1996 roku. Jestem zagorzałym fanem tej marki i tych modeli (bravo brava marea). Dużo potrafię przy nich zrobić nawet na parkingu pod blokiem, praktycznie oba autka rozłożyłem na części i poskładałem w warunkacha 'polowych'.
Jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy w jednym z takich autek - proszę śmiało się kontaktować.
Od samego początku jestem aktywnym użytkownikiem forum Bravo Brava Team Polska, gdzie się bardzo dużo nauczyłem.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę miłej zabawy :)
Hej, Mam multke z 1999 roku 1,6 wersje Turecką nie wiem czym sie różni ale tak jest w opisie a szukam tu epera i opisów , schematów elektrycznych do tego auta. Pasuje mi to auto bo ma sztywna bude jak terenówka, jest twarda i dobrze jak na taką wysokośc trzyma sie drogi, super światla drogowe i widocznośc, jek jade to czyje sie nieco wyzej od tych czarnych znikajacych punktow na drodze (np: BMW). choc moim skromnym zdaniem troche koni mogłoby byc więciej pod machą, zrobilem 300 tysiecy z wymiana silnika po 235 tys. na gazie. :mrgreen:
Fiat Eper:
http://www.spangerum.com:7080
Miło poznać Was ;) I dobrze wiedzieć, że na forum pojawiają się osoby z wiedzą na temat auta.
Takie fora są bardzo dobre. My mamy również swoje forum Tempra Tipo Team i jest to kopalnia wiedzy.Cytat:
Napisał Albercik
Niejako TTT sponsoruje to forum, gdyż postanowiliśmy otworzyć forum o ogólnej tematyce dotyczącej Fiata.
Tutaj chcemy utrzymać klimat przyjaznego forum, a kto wie i moze kiedyś się spotkamy na zlocie tegoż forum.
Aktualnie TTT ma zlot w maju i zapowiada się ciekawa imprezka, jak by zrobić w przyszłości zlot tegoż forum - to by była naprawdę duża impreza!
W Downloadzie masz ePera do zassania oraz eLearn do Multipli ;)Cytat:
Napisał klonikon
A co się stało z silnikiem? Ja mam Tempre, z czego przy 260tys. zakładałem LPG, teraz mam coś koło 353tys. i silnik powiem szczerze lepiej chodzi na LPG niż Pb ;)Cytat:
Napisał klonikon
Tak 1.8 przydałoby się, a pytanie - ile silnik 1.6 pali, bo jednak Multipla nie jest mała.Cytat:
Napisał klonikon
[ Dodano: 2008-03-19, 13:08 ]
Albercik, albo tutaj: (to nasz zbiór zebranych adresów z TTT):
http://fiatforum.com.pl/topics1/eper...iecia-vt68.htm
U mnie chodzi bardzo szybko, ale czasami ten adres potrafi się nie wgrać.Cytat:
Napisał Albercik
Miałem kiedyś chęć uruchomienia własnego ePer na serwerze, ale niestety Windows jest do tego potrzebny. Szkoda, że ePer nie wyszedł też z jakimiś bibliotekami pod Linuxa.
BTW Ładna Marea, właśnie oglądałem w Nasze Auta ;) Zawsze mi się to autko podobało, kiedyś o mały włos z Tempry na Marysię się nie przesiedłem, ale tak wyszło, że Temprą śmigam aktualnie.
witam nie przywitanych prze zemnie i zapraszam do udzielania się na forum ;) :zgoda:
klonikon, weryfikacja potwierdzona i przeprowadzona z powodzeniem :lol:
święta prawda :DCytat:
Napisał miszko
zapraszam tu: http://bbtp.pl/viewtopic.php?t=7177 organizujemy ogólnopolski zlot w dn. 4-6 Lipca w łodzi. mało chętnych jest, wiec zapraszam :)Cytat:
Napisał miszko
nie wiem, jak długo istniejecie, ale bez problemu mogę pomóc w organizacji, tylko szczegóły jakieś poproszę...Cytat:
Napisał miszko
no to jest wada tego. szczególnie, że bardzo dużo ludzi z niego korzysta i często serwer odmawia połączenia.Cytat:
Napisał miszko
pod MacOS X'em, jakiego mam w domu niestety też nie bardzo chce chodzić.. :(Cytat:
Napisał miszko
Dziękuję, na szczęście na fotkach nie widać, że miała wymienioną całą ćwiartkę i sladów cięcia na słupkach :DCytat:
Napisał miszko
jak będziesz miał okazję, to się przesiadaj :mrgreen: nie ma lepszego auta, a jakość materiałów w środku jest nieporównywalnie lepsza. jakbyś trafił z silniczkiem 2.4 JTD, to byłbyś najszczęśliwszym człowiekiem na świecie :DCytat:
Napisał miszko
Ogólnie fajne forum i myślę, że może się nieźle rozwinąć, ale na to potrzeba czasu :)
Pozdrawiam
ALB