Wersja 23.02.01.15 zainstalowana - czas 22 minuty. Zmiany na plus. Dziękuję JTN za udostępnienie.
To jest widok strony w wersji do druku
Wersja 23.02.01.15 zainstalowana - czas 22 minuty. Zmiany na plus. Dziękuję JTN za udostępnienie.
A jak z jakością połączeń tel przez radio 5? Na 7 rozmówcy mówią, ze strasznie zła jakość połączenia mimo ze w aucie słychać dobrze...
Na 5 calach mialem soft jaki z fabryki wyszedl, jakosc rozmow byla bardzo dobra. Po aktualizacji do 23.0.69.0 nie zauwazylem roznicy w postaci pogorszenia jakosci rozmow. Tylko pojawil sie problem z glosnoscia komunikatow. Tego najnowszego nie wgrywalem i raczej na te chwile tego nie zrobie, moze ktos napisze czy nie pojawil sie podobny problem jak w 7 calach.
Też mam informację, że głos zanika. Ale takie info też mialem przy poprzedniej wersji firmware 23.01.93.11. A może to kwestia przeciążonych BTSów połączeniami internetowymi?
Radio 5 cali
U mnie w 5 cali na 23.02.01.15 jakość połączeń bardzo dobra, bez zmian - także 5 cali nie zauważyłem tych problemów co niektórzy w 7 cali.
Ogólnie mi na 23.02.01.15 wszystko działa dobrze, żadnych problemów nie mam. A obraz z kamerki cofania trochę poprawiony, przycisk X prześwitujący w dolnym lewym rogu, a nie jak wcześniej czarny przycisk w prawym górnym rogu, także teraz nie trzeba tak daleko sięgać ręką aby go klinac, dla mnie ta wersja 23.02.01.15 w radiu 5 cali jest super.
Musze sprawdzić te połączenia tel w różnych miejscach, bo rzeczywiście w chwili gdy pytałem o jakość rozmówcę to byłem w szczerym polu na zadupiu...
Czy ktoś wgrywał do 5" z navi i wszystko jest ok?, druga sprawa coś u mnie nie można sprawdzić wersji kombinacją radio+media +browse, trzymam dość długo i zero reakcji.
Witam. Ja również zaktualizowałem swoje radio. Wszystko poszło sprawnie ale niestety jakość połączeń telefonicznych jest kiepska. Radio gra elegancko i nic nie trzeszczy w głośnikach. Gdy jednak rozmawiam przez zestaw to ja słyszę w głośnikach trzaski , moi rozmówcy też to słyszą i każdy mi mówi że jestem gdzieś w tunelu . Co mogę zrobić aby jakość połączeń telefonicznych wróciła na swoje tory ??? Pozdrawiam :) ;)
Usuń telefon z radia i radio z telefonu i sparuje zestaw jeszcze raz. Mnie w 7 pomogło.
Ok . Spróbuje tak zrobić .Dziękuję :)
Witam, prosze o link do najnowszej aktualizacji uconnect 5, mam fiat ducato 2020r. Dzieki
To jest podforum TIPO, nic do Ducato, doblo, 500 nie posiadamy.
Witam. Wykonałem te czynności z ponownym sparowaniem. Niestety dalej mam trzaski które wszyscy dzwoniący oraz Ja słyszę. Jedynie lepiej mnie słyszą teraz ale te trzaski są irytujące. Może ktoś ma na to pomysł ???
Zainstalowałem ostatni firmware bez problemów, ale nie usunął u mnie problemu z jakością połączeń telefonicznych. Co kilka minut rozmówcy przestają mnie słyszeć, trwa to kilka chwil, po czym wraca do normy. Problem jest ewidentnie po stronie tipka, bo w międzyczasie zmieniałem telefon i jest to samo. Ktoś z Kolegów też ma taki problem?
W 7 po aktualizacji mam ten sam problem. Próbowałem wszystkiego. Czekam na następną aktualizacje.
Dziwna akcja z tym softem. Sam zaktualizowałem do najnowszej wersji JTN i dzwiek mam wzorowy. Tak ze nawet rozmowca nie odczuwa tego ze rozmowa przebiega na zestawie głośnomówiącym.
ja tez mam najnowsza wersje i głos idealny na głośnomówiącym, wiec wątpię aby to była wina softu :)