Cześć
Tipo SW LOUNGE 1.4 T-Jet 16v 120 KM LPG rocznik 2017
Kolor : Szary Maestro
Tapicerka Ciemnoszara z jasnymi wstawkami
Dodatki:
Przyciemniane szyby
Czujniki parkowania tylne
Radio z DAB
Android Auto
Rabat 15%
Odbiór w listopadzie.
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć
Tipo SW LOUNGE 1.4 T-Jet 16v 120 KM LPG rocznik 2017
Kolor : Szary Maestro
Tapicerka Ciemnoszara z jasnymi wstawkami
Dodatki:
Przyciemniane szyby
Czujniki parkowania tylne
Radio z DAB
Android Auto
Rabat 15%
Odbiór w listopadzie.
Kolega zakupił na rabat pracowniczy...
FIAT TIPO SW POP 1.4 16v 95KM
Kolor zewnetrzny: Szary Maestro (612)
Kolor wewnetrzny: czarno - szara (015)
Dodatki:
4WE Kierownica ze sterowaniem radioodtwarzaczem UConnect (dla 7BY)
5DQ Lakier metalizowany
7BY Radio UConnect z portami USB oraz AUX + system Bluetooth
980 Koło zapasowe (rozmiar 15" lub 16" oraz zastepuje Fix&Go)
61 350 zł
Rabat 13,61%
Po rabacie 53 000 zł
Na działalność (1 osobowa)
13% zakup z finansowaniem leasing konsumencki w masterlease.
Auto z produkcji.
Piszcie tez czy to rabat na auto z placu czy na zamówienie... To tez ma znaczenie
Tipo 1.4 95KM sedan, wersja TIPO, rabat 1600zł + pełnowymiarowe koło + dywaniki gratis.
Auto z placu, rok produkcji 2017, bez przebiegu, nie stało w salonie jako pokazowe, nie było zarejestrowane na salon, jestem I właścicielem.
Tipo 1.4 16V T-Jet LPG wersja Lounge auto na zamówienie i na firmę. Cena katalogowa 84.800 zł. Po rabacie 75000 zł. Rabat 9.800 zł.
Zaprzestali udzielać już rabatów na Tipo? ;) Przymierzam się do T-Jeta HB Lounge, ale przed końcem roku nie dało się z żadnym dealerem porozmawiać o czymś innym niż bierz ze stocka albo cena katalogowa. Jestem ciekaw czy w przypadku rocznika 2018 na firmę + leasing będzie możliwość ugrania tych 10%, bo to czyni cenę dobrze wyposażonego Tipo konkurencyjną. Czy ktoś ewentualnie może polecić któregoś delara? Jest mi już zupełnie obojętne w której części kraju, podjadę, bo obecnie gdzie nie wejdę do robią łaskę, że zamienią kilka słów. W Ganinexie gliwickim nie byłby to mój pierwszy nowy samochód od nich, a olewka totalna. Dobra sprzedaż chyba rozleniwia.
Gdy pół roku temu szukałem Tipo dla siebie wysłałem zapytanie do kilku dealerów i najlepszą cenę dostałem w Inter Auto Kraków ul Zakopiańska (auto odebrałem w końcu października).
Zdecydowanie mogę polecić tego sprzedawcę (dane ze stopki maila):
Piotr Kolano
Doradca klienta
Tel.: (+48) 12 314 18 00, Kom.: (+48) 697 860 900
Email: p.kolano@interauto.krakow.pl
Rabat "na grupę zawodową" 6.100,oo zł w Automobile Torino Lublin ul. Mełgiewska 10
Tipo Kombi wersja Lounge+tech na felgach 17 samochód demostracyjny przebieg 600 km dodatkowo opony zimowe,dywaniki plus na koniec cały zbiornik paliwa cena 59 tyś więc myśle,że kożystnie
Pop+lakier perłowy sabbia+koło zapasowe pełnowymiarowe+pakiet style ("aaalufeelgi, cieemne szyby" ;) )+dywaniki. Za to wychodziłoby 1450 zł rabatu i jeszcze dodali alarm.
Dzięki serdeczne Melweth i Grzesku za odpowiedzi, po nowym roku pomęczę wskazanego sprzedawcę i mam nadzieję dołączę do grona właścicieli Tipo. Pozdrawiam.
Tipo HB 1,4 95KM, Easy, metalik. 62000 zł katalogowa, rabat 10% na pracow. firmy dostawcy części + 4000zł na gr. pracow. żony i troche gadżetów od dilera. Auto odebrane w lipcu. FIAT Partner Katowice. Ale co się na gadałem i na marudziłem to historia.
Kupilem auto ze stock'a tipo sedan + lakier metalik + gaz tartarini i zaplacilem 48500, w cenie otrzymałem przymusowo koło zapasowe i klamki chromowane. Czy to dobra cena ? Dokonalem juz drugiego zakupu w tym samym salonie.
Czy ktoś mógłby napisać ile można dostać rabatu na Tipo sedan 1.4 16 v 95 KM z lakierem metalizowanym z rocznika 2017 (podstawowa wersja z chromowanymi klamkami i pełnowymiarowym kołem zapasowym)? W dwóch różnych salonach, w których pytałem, oferują mi je w cenie 46 390 zł. Do tego chcą tylko dorzucić dywaniki. Wydaje mi się, że mogliby się postarać lepiej. Chciałbym trochę z nimi ponegocjować, ale nie wiem na jaki maksymalny rabat mogę liczyć.
Ja na niego dostałam prawie identyczną ofertę (tłumaczyli, że chromowane klamki i koło zapasowe pełnow. są we wszystkich modelach na magazynie i nie da sie z tego zrezygnować) = 46300zł.
Biorę go z LPG i nawet już na opony zimowe rabatu nie dostałam... (w górach to pasuje już mieć odpowiednie buciki przy odbiorze :D). = 50700zł z LPG i zimówkami