Kup lakier zaprawkowy i delikatnie zamaluj ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
To jest widok strony w wersji do druku
Kup lakier zaprawkowy i delikatnie zamaluj ;)
byrrt tak trzeba będzie zrobić ;) Lepiej zaprawka niż czarna krecha ;)
Paczka dla mery dostarczona + neutralizator rdzy do nałożenia na kilka małych ognisk+ farba na zaprawki ;)
Załącznik 9538
Jeszcze tylko musze zamówić tarcze, klocki i do roboty ;)
Ważna uwaga co do tego brunox'a epoxy.. Jak będziesz go urzywał to odlej do innego pojemniczka i używaj pędzelka którego nigdy nie zamoczysz w reszcie preparatu. Jak chociaż gram rdzy trafi z powrotem do tego pojemniczka to po czasie zrobi się czarny i masz go do wywalenia.. A jeszcze inna sprawa że to g. raczej nie działa ;))
a do czego to sluzy...
U mnie najpierw bedzie dobrze przeszlifowane papierem a później dopiero ten środek i na koniec farba :)
Radziłbym usunąć rdzę mechanicznie. Jak są wrzery wypełnić je tym brunoxem, po 24h zeszlifować na zero (we wrzerac zostanie). Na to podkład epoksydowy, na to akryl i na to baza i klar..
Czyli taki zestawik byłby? PROFESJONALNY DUŻY (50ML) ZESTAW NA RDZĘ (5w1) (3297661602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pod pordzewiałe ślady po ciężarach na felgach podeszłoby? W zeszłym roku stalówki odmalowałem drogo bo proszkowo a przez wulkanizatorów po zimie czekała mnie niemiła niespodzianka.
ciril daj spokój wez papierek, oczyść ile możesz i pomaluj spray'em.. Z felg i tak Ci to zejdzie..
Na rdze to tylko kątówka i migomat:lol:
A więc tak, wczoraj mery dostała wszystko to co na zdjęciu, a dodatkowo tarcze Febi i klocki cifam na przód ;) Jak minie trochę czasu to opiszę wrażenia :)
Dawno nie pisałem, a mery dzisiaj właśnie stała cię ładnie srebrna, bez wielkich czarnych obdarć z tyłu ;)
Załącznik 10873Załącznik 10874Załącznik 10875
No i elegancko :bravooo: Jak bym widział swoją :palacz: Ale jak groźnie wygląda bez zderzaka 8-)
Ostatnio własnymi rencamy wymieniłem w mery prawy wahacz i tylko zbieżność została do ustawienia ;)
A wczoraj wykonana została mała sesyjka Fiaciora :D
Załącznik 11193Załącznik 11194Załącznik 11195Załącznik 11196Załącznik 11197
Fajna sceneria :) Jednak soczewki to podstawa do tego auta ;) Fajnie te żółte postojówki wyglądają..
Tak sie prezentują fotele w Mery ;)
Załącznik 11309
Nawet nawet,a jak trzymają no i jak z tyłem i boczkami :?:
Trzymają super, dużo lepiej niż oryginały według mnie ;) Boczki komponują się dobrze z nimi więc wobec nich nie mam żadnych planów, a tylna kanapa jest inna i mam zamiar ją obszyć lub kupić pokrowce na miarę zrobione na wzór foteli z przodu ;) Ale to odległe plany, teraz mi to nie przeszkadza i ważna jest wygoda która jest fenomenalna w tych fotelach ;)
Extra ta Maryśka ;) Podoba mi się :)
Chyba sie jutro rusze i porobię zdjęcia napiszę historię swojego auta i wstawie tutaj :)