Hehe no i rewelacja ;-) kawał dobrej roboty :-)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
To jest widok strony w wersji do druku
Hehe no i rewelacja ;-) kawał dobrej roboty :-)
Elegancko, skąd dorwałes od st.moritz
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
No to teraz podobna do mojej ;)
Zakupiłem na allegro od tego Pana Przedmioty użytkownika - motoAllegro
Cena w miarę atrakcyjna ale i sprzedający słowny :cool: Ma całą na części.
Dokładnie Damian zmałpowałem troszkę hehe,ale musiałem bo jak bym chciał te swoje zrobić to kupe kasy bym wywalił.
Super wygląda :D
Ten bolek ma soczewki za 60zl sztuka - ludzie - brać :-D
Zielony i dobrze jest jakaś odmiana;) Znajomi w mieście u mnie wiedzą zawsze gdy ja jadę swoją Mery bo tylko ja w mieście mam srebrne relingi i lampy ;)
No super robota ;)
Dziękuje Wam za pozytywne opinie http://forum.tempra.org/images/smiles/icon_razz.gif
A tu fotki zrobione w dzień
Załącznik 5883Załącznik 5882Załącznik 5881Załącznik 5880
Jakie czyściutkie stalówki ;P
Bita....inny odcień :D
Jeżeli chodzi Ci o drzwi to kolega Zielony wymieniał je jakiś czas temu ;)
Tutaj to widać
Niee, nie o drzwi :D
Miałem na myśli te nakładki na lampy, i dlatego się śmiałem że była bita ;)
To mnieźle, ja za boscha do 1.9 TD 75 KM dałem z przesyłką prawie 80 zł. W sklepie w Kielcach chcieli aż 100 zł. też wziąłem Boscha
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Czytam twoje archiwalne posty i dobrze że nie kupiłem tych nadkoli firmy florimex. Bo o ile podobno dobrze pasują do bravo, to do bravy i marei są podobno tragiczne. Ja nie mam na razie w ogóle problemów z rudą, ale nie montowałem nadkoli, tylko wnękę zakonserwowałem bitexem i mam nadzieję że będzie okay
Zawitał styczeń,więc pora na wymianę oleju.Jak każdy wie nie jest to nic trudnego,ale jak się ma osłonę pod silnikiem a na głowę i nie tylko kapie woda z błotem i brudny śnieg,to zdemontowanie tej chorej osłony jest bardzo ale to bardzo denerwujące :mad: Mimo wszystko udało mi się zdjąć osłonę i spłukać z niej przy okazji cały ten syf.Olej i filtr wymieniony a osłona trafiła z powrotem na swoje miejsce :palacz:
Załącznik 6504
Najlepszy olej i filterek ;-) No i taki porządek pod maską lubie ;-)
No rzeczywiscie, czysto :D Co do oleju;to Lancia dostanie raczej to samo ;)
Wszystkie plastiki pod maską plakiem pryskane ? wygląda jak by jechał na giełdę :)
Kurcze przecież tam jest brudno.Na wiosnę muszę właśnie wyczyścić komorę silnika bo nie wygląda to za ładnie.Nie ruszałem tam nic od lata 8-)