Nie to żeby zaczeły się sypac, po prostu miejscami baranek był poobijany nad listwą i prawy próg był powycierany od góry od wsiadania :)
To jest widok strony w wersji do druku
Nie to żeby zaczeły się sypac, po prostu miejscami baranek był poobijany nad listwą i prawy próg był powycierany od góry od wsiadania :)
A to obiecane fotki :)
Załącznik 3568
Załącznik 3561
Załącznik 3562
Załącznik 3563
Załącznik 3564
Niby jakaś gleba tam jest ale niestety już te -50mm nie wystarcza :D
ps. Prosze jakiegos moda o usuniecie mojego powyzszego posta poniewaz ja z nie wyjasnionych przyczyn dokonac tego nie moge :D
Tak dla odświeżenia tematu :) Dzisiaj weselicho więc i sienka musi się prezentowac i dostała wosk koloryzujący oraz gruntowne sprzątanko :)
Załącznik 4226Załącznik 4227Załącznik 4228Załącznik 4229Załącznik 4230Załącznik 4231Załącznik 4232Załącznik 4233Załącznik 4234Załącznik 4235Załącznik 4236Załącznik 4237Załącznik 4238Załącznik 4239Załącznik 4240
Piekna. Mam pytanie odnosnie maty wygluszeniowej na masce..Zdjales ja bez problemu?czy poprostu jej tam nie bylo?
Matę zdejmowałem :) Wystarczy wyciągnąc wszystkie kołki mocujące ją i ładnie schodzi :)
Powiem wprost... Zajebista :D !
jak ci sie sprawuje na gazie ten stozek ? zwykly gaz?
Gaziutek zwykły a stożek sprawuje się dobrze :)
Siena wygląda znakomicie! Za parę miesięcy i ja się biorę za swoją, na razie odkładam melony, żeby nic przy pracy nie odstraszyło. Jaki masz rozmiar felg i szerokość opony i czy masz jakieś dystanse?
Felga to RH Cup 15" 7J ET 37 opona 195/50 R15 :) Bez żadnych dystansów :)
a na jaki rozstaw śrób? bo we fiacie jest 4x98 bodajze
Felga na rozstaw 4x100 ale po zastosowaniu śrub pływających wszystko jest jak należy :)
bo jak wiemy wszyscy, na ten rozstaw jest większa gama felg... niż 4x98
I spokojnie możesz takie zakładac :) Musisz tylko pamiętac żeby dac odpowiedni pierścień centrujący oraz śruby pływające :)
jak myślisz 16 by się zmieściły? bo chce od razu konkret walić na moją HIENE.
Szuro ma 16" i jest git :) Ale wtedy opona 195/45 :)
Weszły by też 17" ale tak samo trzeba zejśc z wysokością oponki czyli 195/40
17" do Sieny to juz moim zdaniem przesada, tak się zastanawiam to nie wiem czy i 16" nie bedzie za dużo, chce tak delikatnie tylko moją Hienke dopracować, gleba, koło i może stickerbomb na maske, bo mam straszne odpryski, z resztą, niedługo robię Fotki i wam moją zaprezentuje ;) pewnie w poniedziałek będzie nowy wątek na forum :)
Jak chcesz tak lekko ją dopieścic to wsadź 15" z ET przynajmniej 37 jak u mnie i wtedy ładnie felgi wyjdą na zewnątrz i auto się ładnie poszerzy :)
16 sie bez problemu zmieszczą bo sam mam u siebie :P
Siena sprzedana :) Temat do zamknięcia ;)
Szykuje się coś grubszego...