Zabierać się za proxi piratem..., jeszcze się tym "chwalić".
To jest widok strony w wersji do druku
Raczej bez znaczenia, w Pandzie osiowanie przechodzi na Punto '03, w Ducato 250 osiowanie dziaĹa na Panda Van Natural Power, a w Doblo na Stilo.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
No dobrze, czy fakt samej wersji programu ma znaczenie czy nie, gdybym miał 100% pewności że oryginał pomoże to bym w niego zainwestował, ale wywalić 400 zł i dalej patrzeć na ten sam błąd to trochę średnio. Po drugie nawet po prośbach w okolicy nikt nie ma mesa pełnego i nawet odpłatnie zostaje tylko aso.
50Euro to 400zł? Od kiedy? Albo się bierze poważnie problem na klatę, albo nie robi nic. Co roku wykupuję licencję MES za 50Euro (czyli około 200zł), żeby mieć roczne aktualizacje, nie zbiedniałem od tej astronomicznej kwoty, a zwraca się szybko. Za darmo interfejsów w warsztatach nie podłączają.
Dwa lata temu jak pisałem z oficjalnym przedstawicielem mes na Polskę to zaśpiewał mi 400 zł po przewalutowaniu. Skoro kupujesz za 200 zł to poproszę namiary na sprzedawcę licencji. Co do kosztów osiowania proxi w aso w Katowicach to 345 zł.
Właśnie dostałem informację, licencja u źródła 320 zł.
Ja też kupiłem na stronie mes-a za 50 ojro.
Polski pośrednik musi swoje zarobić za pośrednictwo.
Wiele razy było już na forum wykazane, że na piracie przy osiowaniu jest nie halo.
PM Factory Paweł
11:34 (1 godzinę temu)
do mnie
Dzień Dobry
Koszt licencji po za allegro 320 zł
Po zaksięgowaniu wpłaty wysławmy meila
Do zakupu wystawiamy paragon/Fv
PMfactory Pokwap Paweł
leśna 38/19
32-310 Jaroszowiec
Zajrzałem, i kontaktowałem się z polskim przedstawicielem Panie "wiem wszystko najlepiej, ale pomocy merytorycznej brak". Biorę od przedstawiciela, bo nie chcę się nawinąć na jakiś zagraniczny wałek, bo zwyczajnie nie ufam temu. Albo biorę od krajowego przedstawiciela, albo w ogóle. Licencję kupiona, zainstaluję na dniach i zobaczymy czy to kwestia tego.
Na stronie Multiecuscana jest adnotacja Załącznik 43779
Bierz i przepłacaj, Twoje pieniądze, ale ciekawe, że wcześniej jęczałęś jak drogo :lol: Wałek na oficjalnej stronie MES haha Już mnie tam wałkują od jakichś 16 lat :crazy:
Ta budowa zdania jest ciekawa. Przedstawiciel tak powiedział? :crazy: Jak wyżej podano o piracie, a tu wielkie zdziwienie, "pomóc nie chco" :crazy:
https://www.multiecuscan.net/RegisterPD.aspx
To jest oficjalna strona, gdzie można zakupić licencję jak i pobrać instalkę. Cena 50 ojro.
Jaki jest dziś kurs ojro?
Każdy wydaje swoje poieniadze, można kupić w pmfactory - u polskiego przedstawicie zostawiając mu dole :-)
Z zakupem MES'a jest dokłanie tak jak pisze tu większość, wchodzisz na stronę producenta, wypełniasz formularz
wklepujesz dane do zapłaty i po kilku/kilkunastu minutach masz legal. Dwa miesiące temu zaktualizowałem soft
do ver.5.2 i zapłaciłem 200pl z małym haczykiem. Jak nie chcesz wydawać kasy na soft to chętnie na Tobie zarobię,
jak widzisz lokalizacja bardzo bliska :)
Wydałem, zainstalowałem, problem dalej występuję.