Ja mam wykupione AC z ochroną zniżek. Raz w roku mogę zrobić szkodę i nie mam z tego tytułu zwyżki ubezpieczenia.
To jest widok strony w wersji do druku
Ja mam wykupione AC z ochroną zniżek. Raz w roku mogę zrobić szkodę i nie mam z tego tytułu zwyżki ubezpieczenia.
Mądry Polak po szkodzie. Teraz wiem że warto to wykupić
Ja od wielu lat jestem u tego samego ubezpieczyciela, więc problemu nie ma...
Taka symbioza u Was powstała... tez tak chciałem ale moj zrobił się pazerny i mam innego tańszego, czas pokaże czy lepszego...
Może symbioza ale korzystamy na tym obopólnie. Jak na razie, to jest to najtańsza polisa jaką mi zaproponowano, ponadto mam dobrego agenta ubezpieczeniowego, co zawsze mi coś korzystnego wymyśli.
Sprostowanie :
Wymiana szyby koszt 1720 zł.
Przyszło pismo od ubezpieczyciela z podaną wyceną.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Ceny z kosmosu, ponad 1000 zl za robocizne xD
Właśnie dołączyłem do tego elitarnego klubu. Trafiło i na mnie, dosłownie parę minut po przekroczeniu 30kkm przebiegu :mad: Nie mam swojej foty, ale pajączek podobny jak u IT_speca. Kamień wyleciał z tira jadącego z naprzeciwka - u mnie 100km/h, tir pewnie 90km/h, więc huk potworny i w sumie to jestem zaskoczony, że uszkodzenie niewielkie. Dzisiaj jadę do fachowców - może podejmą się naprawy, a jak nie, trzeb będzie pomyśleć o wymianie...
No to oby się udało. Ja dostałem w takim miejscu, że fachman powiedział, że raczej się tego nie naprawia ale możemy spróbować. No ale nie zdążyłem do niego dojechać i poszła szyba. Może to i lepiej bo jakby mi poszła po naprawie to kolejna kasa w błoto. U Ciebie 70 zł to nie dużo więc pół biedy. U mnie wychodziło około 150.
Czyli już sklejone ?