Jeśli jest ta na prawdę jak mówisz @tedybear to reszta nie ma prawa do reklamacji tylko sprawdzić vin w aso i mamy czarno na białym.
To jest widok strony w wersji do druku
Jeśli jest ta na prawdę jak mówisz @tedybear to reszta nie ma prawa do reklamacji tylko sprawdzić vin w aso i mamy czarno na białym.
Ale tak bedzie. Mi sprawdzili VIN - nie mam tej części. Mogę jedynie zapytać się dlaczego inne auta mają a inne nie. Mogą mi odpowiedzieć iż jest to dobra wola tureckiego pracownika i nie mam jak podskoczyć wyżej :)
Tedy czytając niektóre Twoje posty , nie posądzałem Cię o tak rozsądną wypowiedź :smile: Chylę czoła. Zgadzam się z tym co napisałeś w 100%. i sam chciałem to napisać po 10 stronach bicia piany. Przy nr katalogowych , które sam podałem kilka stron wcześniej , są wyraźnie podane kody zastosowań:
GSX - kierownica z lewej strony
TC3V - nadwozie 3 bryłowe (sedan)
TC2V - nadwozie z tylnymi drzwiami (hatchback)
TCSW - nadwozie SW (kombi)
i najważniejszy
CMBDS - DIESEL
Czyli w skrócie , we wszystkich nadwoziach tylko z silnikiem wysokoprężnym.
Amen
Nie chwaląc się napistałem to samo tylko w skrócei na 7 stronie bicia piany. ;-) Na rozpisywanie się o osłonie za 35 zł szkoda czasu, bo przez ten czas zarobię na 10 takich osłon. Dlatego też nie chce mi się użerać z ASO i po prostu sobie to zamówiłem, chociaż mi nie przysługuje. :lol: A tak poważniei i którko, rozstaw śrób w rączce zmierzyłem i jest 14,5 cm. Czyli pasuje. Więc zaryzykowałem i zamówiłem schowek. Jak założę wrzucę fotkę.
Pozdrawiam Wszystkich Kolegów. Fajnie, że to forum żyje, bo już w wielu sprawach mi pomogło.
Potwierdzam -byłem dziś w ASO sprawdzili auto po nr. vin i też wyszło ,że nie powinienem tego mieć.Oczywiście jak chce zamówią to dla mnie za jedyne 36 pln.
kolejny mit fiata że nie dba o swoich klientów obalony. Czyli nie siejmy herezji tylko sprawdzamy viny to nic nie boli.
Zatem cofam moje słowa i dalej kocham te biedne tanie autko :)
No a ja się nie wycofuję... Jeden pop w benzynie ma a lounge juz nie... Lipa i tyle... Stoją na salonie dwie benzyny, jedna z osłoną a druga bez... Tak ma być? No to niech wyjaśnią i powiedzą mi że mi sie nie należy, a nie dilerowi każą płacić za uzupełnienie. Niech w końcu określą swoje stanowisko w tej sprawie... Tu na forum bardzo wyręczacie centralę...
No ale panowie w Eperze ta czesc z tym samym nr wystepuje dwa razy. Raz jest GSX + CMBDS + TC3V czyli kierownica po lewej, diesel, sedan (nadwozie 3 brylowe).
Drugi raz w opisie jest (TC2V, TCSW) + GSX. Czyli hb, sw + kierownica po lewej. Nie mam printscreena zrobic na telefonie ale zajrzyjcie. Czyli wszystkie hb i sw powinny ja miec a sedany tylko w dieslu
Załącznik 29811
vin z otomoto z wersji POP benzyna 95KM
ja to zamówiłem i po problemie, koszt 56 zł, mata + 2 spinki+ 1 kołek