To jest widok strony w wersji do druku
-
Olać prędkość, ja tez mam na tym plastikowym szkiełku licznika taki syf. Ile bym nie mył i wycierał to się za chwile nowy zbiera...
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
kartonik
Fejk. Aby rozpędzić się do takiej prędkości T-Jetem to powinny przynajmniej 2 kreski zniknąć ze wskaźnika poziomu paliwa :smile:
Załącznik 32270
Masz kolejnego fejka:) szło by jeszcze więcej ale miałem zjazd i byla pora na bezpieczne hamowanie
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Fejk. Aby rozpędzić się do takiej prędkości T-Jetem to powinny przynajmniej 2 kreski zniknąć ze wskaźnika poziomu paliwa :smile:
może jak myśliwiec był podłączony do tankowca podczas jazdy , i na bieżąco uzupełniał wachę
-
Cytat:
Napisał
Kasparo88
Załącznik 32270
Masz kolejnego fejka:) szło by jeszcze więcej ale miałem zjazd i byla pora na bezpieczne hamowanie
Tu się zgadza, 3 kreski paliwa zeszły ;-)
-
No dobra, w sierpniu zdjęcia będą z "żebrakiem" na oparach ;) , ale wtedy Tipolot będzie lżejszy i należy się spodziewać trochę innych cyferek :)
-
Cytat:
Napisał
DM70
Obiecałem jakiś czas temu fotę 203 km/h
:) o mamo...kostucha Cie gonila... ??... :)
-
Cytat:
Napisał
Kot66
o mamo...kostucha Cie gonila... ??...
Już nie przesadzaj ;)
-
Cytat:
Napisał
Kot66
o mamo...kostucha Cie gonila... ??...
Kostuchy to gonią dopiero powyżej 240 ;) To była tylko taka normalna majówkowa przejażdżka ;)
Gorsze jest za to wjeżdżanie w zabudowany po takiej autostradowej jeździe. Normalnie przez pomyłkę mozna wysiąść z samochodu przy 50.
-
Najgorsze jak zjeżdżasz z autostrady i na ślimaku myślisz, że jedziesz wolno a tu barierka niebezpiecznie się zbliża ;)
-
Cytat:
Napisał
bibi
Najgorsze jak zjeżdżasz z autostrady i na ślimaku myślisz, że jedziesz wolno a tu barierka niebezpiecznie się zbliża
Na szczęście zawsze pilnuję zjazdów i przygotowuję się do tego o wiele wcześniej :)
-
Mój tipo bez problemu i w miarę szybko osiąga licznikowe 190km/h (GPS 185km/h) tylko trzeba jechać na 5 tym biegu. Kiedy jadę na 6 tym biegu to trzeba czekać baaaaaaaaardzo długo ale wtedy z górki nawet 200km/h pójdzie 😎😎😎
-
To znaczy,ze te samochody roznia sie miedzy soba.ja mam kombi 95km i osiagniecie 170... 180 to wiecznosc nawet na tym 5 biegu.on ledwo w miescie wystarcza do jakiejkolwiek jazdy.
-
Cytat:
Napisał
tanioazpadnie
Mój tipo bez problemu i w miarę szybko osiąga licznikowe 190km/h (GPS 185km/h) tylko trzeba jechać na 5 tym biegu.
Na LPG tak samo jak na PB?
-
zawsze może pouczyć i pewnie by pouczył ale sądzę że marx w zabudowanym przekroczył i pewnie dlatego płacił . pouczenia dam9an to są za drobne wykroczenia a przekroczenie w miejscu niebezpiecznym drobnostką nie jest nadmieniam od razu że nie jestem święty i sam mam 6 pkt i 500zł jak na razie na koncie.podpisuję sie pod komentarzem bibiego
-
Cytat:
Napisał
śpiący
zawsze może pouczyć i pewnie by pouczył ale sądzę że marx w zabudowanym przekroczył i pewnie dlatego płacił . pouczenia dam9an to są za drobne wykroczenia a przekroczenie w miejscu niebezpiecznym drobnostką nie jest nadmieniam od razu że nie jestem święty i sam mam 6 pkt i 500zł jak na razie na koncie.podpisuję sie pod komentarzem bibiego
Proszę cytować do czego się odnosimy, zwłaszcza jak się zaspało;) z odpowiedzią i posty są na poprzedniej stronie.