Właśnie to samo miałem napisać:smile:
To jest widok strony w wersji do druku
Właśnie to samo miałem napisać:smile:
w sumie niedrogo ale komfort użytkowania pewnie boski. Ja będę tez miał fabryczna skórę i zobaczę jak się będzie sprawować. Tylko jakiś specyfik do tej skóry musze kupić. Choc babcia mi kiedyś mówiła że najlepsza na skóre jest słonina :)
Kierownica bardzo pięknie, miesiscie wygląda, gałka fajnie.
Też kiedyś oddałem kierę do przeszycia. Z Focusa mk1. Gość obszył i wysłał za pobraniem. Zamieniłem i odesłałem mu swoją. Koszt... 6 lat temu 150 zł. Wybrałem grubszą niż fabryka montowała. Fajna była, gruba, mięsista. W miejscach za piętnaście trzecia skórka dziurkowana. Ładnie wyglądało na początku. Na zdjęciu kierownica po przebiegu 5000 km ( słownie pięciu tysięcy kilometrów ).Załącznik 26551
GROCH30
jakie miałeś odczucia czy wrażenia jak przesiadłeś się z przyklejonego drogi focusa do fiata TIPO?
Kto zdjemował kierownice do tego obszywania?
Zdejmowana i zakładana była w serwisie ASO
Wreszcie perełka biała easy odebrana wczoraj ,jazda tylko potwornie parują szyby bez klimy nie dałoby się jechać
Dyskusja nt. klimatyzacji i parowania szyb przeniesiona do wątku : Ogrzewanie i klimatyzacja Tipo ---> Parujące szyby
Wyłącz zamknięty obieg i poczekaj kilka dni, wszystko minie
Widocznie w Twoim modelu odgrywali dubla z Titanica :tongue
Chodzi mi o Renault w którym Jack i Kate sie kotłowali, u Ciebie w tej roli wystąpili uchodźcy :smile:
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
słaby żart, wiem....
Nurtuje mnie pytanie czy fotele przednie w wersji lounge są inne niż w popie, chodzi mi konkretnie o długość siedziska, może są wygodniejsze?