To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo SW -
Cytat:
Napisał
Pacias
brałem adresy e-mail z ich stron internetowych. Nie miałem problemów z odpowiedziami, odpisał każdy :)
problem w tym, że większość dealerów nie ma "swoich" stron a jedynie strony powiązane z fiatem: fca.pl, a na nich niestety nie ma adresów mailowych, no chyba, że źle szukam?
-
Cytat:
Napisał
manio20
problem w tym, że większość dealerów nie ma "swoich" stron a jedynie strony powiązane z fiatem: fca.pl, a na nich niestety nie ma adresów mailowych, no chyba, że źle szukam?
manio20 pisz co chcesz na gg 336119 to pomogę najwyżej pojedziesz z wyceną do najbliższego dealera, spoczko
-
3 załącznik(i)
-
Cytat:
Napisał
jagódka
gratulacje długa noc przed Tobą.
Autko super jak bym oglądał swoje
-
Cytat:
Napisał
jagódka
Jutro już na miasto.
Co to za kolor (nazwa)?
-
-
Cytat:
Napisał
miszko
Co to za kolor (nazwa)?
Perłowy sabbia kod 722
-
5 załącznik(i)
-
Ładna karoca :D
A robiłeś jakieś czary-mary z docieraniem / układaniem silnika na trasie? Trzymałeś równe obroty czy zmieniałeś?
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
W artykule piszą ze nie ma adaptacyjnego tempomatu w opcji . a własnie ze jest bynajmniej w IE jako opcja jest dostępny bez problemu.
-
Cytat:
Napisał
marcilud
W artykule piszą ze nie ma adaptacyjnego tempomatu w opcji . a własnie ze jest bynajmniej w IE jako opcja jest dostępny bez problemu.
W Polsce tempomat aktywny jest niedostępny...
-
Cytat:
Napisał
Dreyfus
W Polsce tempomat aktywny jest niedostępny...
Oczywiście że jest dostępny. Pakiet "bezpieczeństwo plus" (tempomat adaptacyjny , ogranicznik prędkości , system brake Control) , cena 2000,-
-
Cytat:
Napisał
giannini
Oczywiście że jest dostępny. Pakiet "bezpieczeństwo plus" (tempomat adaptacyjny , ogranicznik prędkości , system brake Control) , cena 2000,-
Skąd to wiesz z ulotki? Byłem wczoraj na jazdach i dostępny w Polsce jest tylko pakiet "bezpieczeństwo"...
-
Cytat:
Napisał
Dreyfus
Skąd to wiesz z ulotki? Byłem wczoraj na jazdach i dostępny w Polsce jest tylko pakiet "bezpieczeństwo"...
Z cennika na stronie FCA i z tego co zamawiałem 29-04-2017.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Z cennika na stronie FCA i z tego co zamawiałem 29-04-2017.
To mnie wczoraj powiedzieli, że się z tego wycofali i nie jest już dostępne ...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Witam,
w zał. oferta na skonfigurowany samochód. Niestety pakiet bezpieczeństwo plus został wycofany i dostępny jest tylko "bezpieczeństwo". Uwzględniłem go w ofercie. Rabat który udzieliłem, jest maksymalnym upustem jakim mogę manipulować.
A to wiadomość od dilera...