Jutro jeszcze 1.6 zobaczę będzie co porównywać
To jest widok strony w wersji do druku
Jutro jeszcze 1.6 zobaczę będzie co porównywać
Paweł jakbyś nie miał dostępu do service box'a żeby sprawdzić wyposażenie i wariant auta wal do mnie.
Ten 1.8 - przyjrzyj się też kołom - coś dużo gumy - wysoki profil.. Chyba standardowo był niższy.. Nie to że to coś przeszkadza ale warto sprawdzić czy gumy są ok..
Tak sobie czytam opinie i zawsze komuś coś nie pasuje. Chyba najlepiej kupować vw. Szkoda że w okolicy nie ma żadnego 2.0
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
http://olx.pl/oferta/peugeot-407-1-6-hdi-CID5-ID9ivQw.html
Sarkazm to był. Kurczę mam poważny dylemat między 1.8 a 1.6. Jakoś nie bardzo mnie ten diesel przekonuje. Fap, dwumas to chyba nie jest dobre wyjście na miasto
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Sarkazm to był. Kurczę mam poważny dylemat między 1.8 a 1.6. Jakoś nie bardzo mnie ten diesel przekonuje. Fap, dwumas to chyba nie jest dobre wyjście na miasto
Jechałeś tymi dwoma autami? Jak porównanie?
Jeździłem tylko dwoma 1,8. Szału nie robi stilo lepiej się chyba zbierało ale to nie wyścigówka. Kupiłem więc 1,8 z log z Międzyrzeca. Nie wygląda tak złe ale komfort jazdy niesamowity
Chyba wiesz że bez foto się nie liczy ;-)
Wiem. Dopiero zjechalem więc sesja jutro. Potrzebuje trochę kosmetyki przy zakonczeniach progów bo z przodu nadkola wsadził ktoś za rant a nie na próg. Ale myślę że będę zadowolony z niego
Długo nie szukałeś auta.. ;-)
No seth pisz i pokazuj co tam kupiłeś ;-)
Dajcie chłopakowi ochłonąć hehe.
Wychodzi na to że każdy samochód wymieniam co roku. Lusia kupiona w czerwcu 2013 i sprzedana w 2014, stilo kupione w czerwcu 2014 sprzedane w marcu 2015, 407 teraz kupione ciekawe ile pojeździ
Wiadomo, rok ;)
Kto bogatemu zabroni :lol: ;)