Panowie mam pytanie,jaki tu można smar wcisnąć,jest coś specjalne do tego stosowane (lewarek zmiany biegów)
Załącznik 13035
To jest widok strony w wersji do druku
Panowie mam pytanie,jaki tu można smar wcisnąć,jest coś specjalne do tego stosowane (lewarek zmiany biegów)
Załącznik 13035
Można kupić biały smar w sprayu.Zakładasz długą rurkę i na pewno ładnie wejdzie w szczeliny.Na przykład biały smar firmy Boll-> Biały smar boll - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dzięki Zielony;-)
Auto umyte,odkurzone,ogólnie wysprzątane i odświeżone
Załącznik 13487
Załącznik 13488
Załącznik 13489
Załącznik 13490
A tak poza tym to z autem wszystko dobrze,szukam na lato jakiś alusów,używanych;-)
Alfa razem ze mną oczekuje na zamówioną paczkę;-)
Tarcze hamulcowe przód TRW
Klocki hamulcowe przód TRW
Koń. drążków kier. Kamoka
'
Dodatkowo Ala ma problem,lewarek zmiany biegów nie odbija na pozycje ''luz'', podobno problem leży na jakimś sworzniu który trzeba wyczyścić i przesmarować,zobaczymy od poniedziałku będzie garaż będziemy działać;-)
Ja mam 5 śrub
Ładna ta ''sztuka'' ;d Ogólnie mega ładny samochód , coś mnie ciągnie do zakupu tego modelu , ale jednak strach robi swoje :D Twoja bardzo zadbana i ładna , świetnie się prezentuje :)
Alfa po wymianie tarcz,klocków i gałek;-)
Załącznik 13992
Załącznik 13993
Załącznik 13994
Stare tarcze były wentylowane, według elearnu mają być całe i takie zostały zamontowane
Następnie będzie tył;-) same klocki
100koni i lite tarcze? ;) życie Ci nie miłe? ;)
brava po fl też seryjnie wychodziła z litymi tarczami w 1.6 w 103 konnej..
Jak się po mieście śmiga i jeździ ekonomicznie to owszem lite dadzą radę.. Ale skoro były wentylowane to totalną głupotą wg. mnie jest wstawianie litych! Po co? Dla oszczędności paru złotych? Na hamulcach? No sorki nie przekona mnie nikt..
Panowie tu nie chodzi o żadne oszczędności,po prostu alfy wyjeżdżały z takimi tarczami i kierowałem się danymi z katalogów. Ale i tak wstępuje mały problem gdyż tarcze które dostałem okazały się że są za cienkie, nie wiem czy pomylili w sklepie,czy to jest z innego modelu. Wynik będzie taki że tarcze oddaje do sklepu bo nie pasują i biorę wentylowane bo zwykłych grubszych nie ma.
Bo pewnie do litych jest inny zacisk w ogóle..