Też tak maluje koła na czarno,jedno już pomalowałem:smile: nawet to wygląda, do Twojego też pasuje,i ciemne lampy to też pasują moim zdaniem;-)
To jest widok strony w wersji do druku
Też tak maluje koła na czarno,jedno już pomalowałem:smile: nawet to wygląda, do Twojego też pasuje,i ciemne lampy to też pasują moim zdaniem;-)
Teraz trochę nie mam czasu na rozklejanie lamp, ale myślę, ze koło czerwca znajdzie się chwila czasu na taką operację. ;)
Z czarnymi felgami, wg. mnie wygląda to lepiej niż na tych paskudnych deklach. Tylko teraz jak to umalować? Wszystkich naraz nie ściągnę i nie umaluję, bo pozbawię się samochodu na kilka dni, więc wymyśliłem, że będę malował sukcesywnie, po jednej feldze. Tą którą wezmę 'na warsztat' zastąpię zapasem i takim sposobem powoli umaluję wszystkie. :)
ja tak dokładnie robię,dziennie jedna felga;-)
Masz jakąś specjalną farbę, czy zwykłą malujesz? ;)
Zwykłą farbą w sprayu, nic specjalnego;-)
Cześć, przeprowadzał ktoś z was kiedyś kabel zasilania od akumulatora do bagażnika? Jak to można szybko i bezboleśnie zrobić? :)
Mam coś na kształt soobwofera. Pytam, bo może jest tam jakaś sprytna dziurka, która ułatwi całą operację. :)
Z tego co wiem to musisz sciągnąć uszczelnienie i dołem puścić :)
jest, ja przepychalem ta sama ktora idzie seryjna instalacja, zobaczysz w grodzi silnika wejscie
Dzięki. ;)
no włąsnie jest gdzie przełozyc kabelek - dokłądnie to za skrzynką z bezpiecznikami od komory silnika zobaczysz :)
Za tydzień sobie ogarnę wszystko, teraz nie wypada--jutro mam maturę. :D
hehehehe matura a ty bawisz sie przy samochodzie :P dobre :) no ale połamanie pióra ;P
'Wszystko ma swoje priorytety' ;)
Tak szczerze, to trzeba na wszystko znaleźć czas.. :)
Nie dziękuję, z wiadomych względów. ;)