86zl za olej i 20 za przesylke ;) najlepsze jest to, ze ten sklep co kupiłem ten olej jest w Kaliszu (30km ode mnie) i w ten sam dzien byłem w tym miescie, niestety, zorientowałem sie dopiero po powrocie, ze przecież mogłem go osobiście odebrać ;)
To jest widok strony w wersji do druku
86zl za olej i 20 za przesylke ;) najlepsze jest to, ze ten sklep co kupiłem ten olej jest w Kaliszu (30km ode mnie) i w ten sam dzien byłem w tym miescie, niestety, zorientowałem sie dopiero po powrocie, ze przecież mogłem go osobiście odebrać ;)
No i gites, filtry mana jak najbardziej ok.
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
heh, no to jest jednak dużo droższy od mobila.. Ja to ok 100 albo nawet 80 to się mieszczę z filtrem za mobila 10w40 ;)
Z tym, ze tu masz banke 5l ;) co do filtra to wyniesie mnie następne 31zł ;)
Akurat ten 1L.. heh mi nie robi bo i tak wchodzi 4L ;)
No mniejsza o to, kazdy leje to co uwaza ;)
Do nas, jtd o ile dobrze pamiętam 4.3-4 litra.
Nie no sam planuje wlać vavoline tylko zauważyłem że wychodzi dużo drożej..
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
wiecie olej jest mało popularny więc jest duża szansa że nie trafimy na podróbę.
Sam leję valvoline tyle że durablend diesel 5w40.
Dobry wybor :bravooo:
Ano niestety, ale u mnie wszędzie twierdzą, ze nikt tego nie kupuje i nie sprowqdzają na sklep, a w jednym, to nawet nie wiedzieli o czym mowię haha
Jak to nie wiedzieli. ... masakra.
Ano tak ja już mam u mnie w miescie od zawsze, ze do włoskich aut jakoś tak ciężej mam wszystko dostać, z czterech sklepów motoryzacyjnych ( w tym jeden naprawdę duży) tylko w jednym potrafili mi zamówić filtr MANNa do Lybry :sciana: ale spoko przyzwyczaiłem się już ;)
No i dzisiaj naprawilem ta nieszczęsna lampke rejestracji ;) Lampka świeci, a na wyświetlaczu spokój :D
Dzisiaj przeczyściłem zawór OVERBOOST ;) ale nie wiem czy nie bedzie do wymiany :P