sory z góry za "głupie" pytanie, ale od zawsze zastanawia mnie do czego służy ten "pokrowiec" na masce przedniej???
To jest widok strony w wersji do druku
sory z góry za "głupie" pytanie, ale od zawsze zastanawia mnie do czego służy ten "pokrowiec" na masce przedniej???
To jest bra,służy do ochrony przed kamieniami itp rzeczami. Pełni także funkcję poprawy wyglądu
Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
ponoć w pewnym stopniu niszczy lakier ...
no zacinie wygląda ;) - jaki teraz wydech jest ?
Ta cała bra to wg. mnie jedna z większych głupot.. Na forum BBTP kilka osób ma takie coś w BBMach.. Z założenia ma to chronić lakier przed odpryskami, w rzeczywistości między to coś a lakier dostaje się piasek i lakier po chwili wygląda gorzej jak przed założeniem..
jak sie jezdzi caly czas z zalozona bra to mozna bardzo latwo odparzyc lakier... ja ja zakladam tylko w sloneczna pogode, a jak zaczyna padac to ja sciagam :PP w ten sposob maska ma sie dobrze. yacub co do wydechu jest to przelot 2". Zostal jedynie seryjny kolektor ale mam nadzieje ze niedlugo i on bedzie wymieniony :)
no to kolejna modyfikacja :)
Załącznik 3855
nie to nie jest bmw :P to sienka :)
wow efekt jest zarąbisty :). Oby tylko Policaje się nie czepiali :)
http://img406.imageshack.us/img406/5169/20120312944.jpg
To tu rozumiem nie zdążyłeś? :P
hehe akurat tutaj to deszcz mnie zlapal w drodze :)) zrobilem fote i bra poszla razem ze mna do domu sie suszyc :P
Nooo światła bomba jak dla mnie ;-) A co to za żarówki bo ciekawy jestem , czy to w ogóle są żarówki czy coś innego ? Nie no efekt naprawdę porażający :smile:
Ringi (Angels Eyes) ;)
Wygląda to naprawdę fajnie ;)
na rozruszanie tematu kilka pan przy autku hehe
Załącznik 4049
Załącznik 4050
Załącznik 4051
Załącznik 4052
Załącznik 4053