To jest widok strony w wersji do druku
-
Jaki dostałem rabat
Jako osoba zastanawiająca się nad zakupem tipo, proponuję, wzorem forów innych marek, aby ci co już kupili swoje tipo, pochwalili się jak duży rabat dostali. Dodatkowo można dać informacje: ile to % ceny zakupu, czy był to rabat "normalny"/dla grupy zawodowej/na firmę. Myślę że pomoże to wielu osobom w późniejszych negocjacjach z dilerami. Dzisiaj w końcu pojechałem do salonu na wycenę i oprócz standardowego rabatu 3100 zaproponowali... dywaniki przy odbiorze. Taką mają politykę czy trafiłem na tak beznadziejnego dilera?
-
U mnie rabatu było 3100, dywaniki i szybka dostawa auta. W sumie nie wiele Dealer w Bieslku-Białej, nie polecam ani dealera ani tym bardziej ASO. Niestety.
-
Ja oprocz dywanikow dostalem 4 zimowki 17 za 400 zl. Butle gazu tez od razu zalozyli wieksza. Niestety nic wiecej bo wtedy jak zamawialem to nawet na salonach nic nie bylo. Teraz pewnie pojdzie latwiej jak jest rynek nasycony.
Wysłane z mojego ZTE BLADE V7 LITE przy użyciu Tapatalka
-
Ja mam dostać dywaniki gumowe jakieś gadżety i 9% upustu na grupy zawodowe a pracuje w górnictwie ale oni tego nie sprawdzili, ot tak na słowo.
-
Rodzina świeżo zakupiła Tipo HB 95KM Easy. Kolor biały, z dodatków tylko koło dojazdowe. Ostateczna cena 52300 brutto. W gratisie nieśmiertelne dywaniki - aczkolwiek te naprawdę fajne pod względem jakości i użyteczności. Rabat więc wyniósł prawie 10%, grupa zawodowa.
-
Ja gdy w maju 2016r. kupowałem tipo to dostałem za grupę zawodową tylko 2% rabatu służby mundurowe a teraz piszecie że nawet 10% można dostać. Ciekawe może gdy kupowałem swoje tipo też były takie rabaty ale sprzedawca dał mi tylko 2%????
-
Moglo tak byc jak w kazdej dziedzinie, sprzedawca mogl miec dzieki temu lepsza prowizje a moze po prostu nie mial odgórnie wiekszej mozliwosci
-
No właśnie zastanawiam się czy sprzedawca zrobił mnie w konia??? 10% rabatu to nie 2%
-
W zeszłym roku ponoć były mniejsze rabaty dla grup, ale że aż o tyle to bym nie powiedział.
-
No też mnie to dziwi ale dostałem tylko 2%
-
Ja dostałem zapach w kształcie choinki gratis!!!! Taki żeby pachniało nowym autem z Turcji po polsku :D
-
Koło 10 % tipo kombi pop, na firmę
-
2400 brutto rabatu, czyli jakieś 5% +/-
Otrzymałem również dywaniki welurowe i breloczek z logo fiata i salonu.
Zamówienie dotyczyły sedana dostępnego od ręki, wersja Tipo Tipo + pełnowymiarowe koło zapasowe + elektryczne lusterka i tylne szyby
-
18.5% dla wypożyczalni aut.Rabat dla jednej sztuki, do papierów firmy nie zaglądali. Zamówione koniec marca tego roku.
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
No też mnie to dziwi ale dostałem tylko 2%
Ale te 2% rabatu dla grupy zawodowej to od ceny "promocyjnej" czy "standardowej"? Bo jak od promocyjnej, to tak samo jest chyba teraz, że na grupę dają niby 9-10%, ale od ceny standardowej - czyli w przypadku np. Tipo HB Pop - rabat liczy się od 53000 a nie 49900 ;)
-
1 załącznik(i)
W maju obowiązywały takie ceny więc może dlatego taki mały rabat otrzymałem.
-
Wersja Easy Sedan 1.4 + metalik + kamera cofania , koło i nagrzewnica PTC . Razem wyszło 51500 zł z rabatem na grupy liczonym od ceny standardowej.
-
10%- 13% dodatkowo jest dla gornikow
-
9% rabatu (jeszcze nie kupiłem). Kombi 1.4 T-Jet Easy z kilkoma dodatkami po rabacie 63 000 zł. Chociaż jeśli będę kupować to najprawdopodobniej wezmę diesla 1.6.
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
-
Ale do grup zawodowych jest to dodatkowy rabat od standardowego czyli jak dostales 9% to dodatkowo dostaniesz 5% lub 10 %