To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
TIPO tedybear -
8 załącznik(i)
TIPO tedybear
Witam
W końcu go mam. Kolor jak widać, pięknie mieniący się w słońcu. Wersja Lounge wszystko mająca oprócz PCT. Nic nie stuka, nic nie puka, nawet na leżących policjantach, jedynie były małe rysy na lewym przednim nadkolu i masce ale od razu podjechałem do lakierni FIATa i Panowie mi ładnie spolerowali te drobne zadrapania. Karta gwarancyjna i książka serwisowa w formie papierowej. Jak przekręcam kluczyk coś tam cyka ale zakładam, że tak ma być i coś się tam załącza.
Pierwsza jazda niesamowita. Zaprzyjaźniałem się z autem i bałem się aby ktoś mi nie wjechał w tyłek. Rzeczywiście jedynka krótka i jak startowałem na pasach z jedynki to obroty było około 4tysi ale chwilowo. Zaskoczony mile bo wersja Lounge jak się okazuje ma kieszeń na fotelu przednim dla pasażerów z tyłu :) Nie mam uchwytu do zamykania bagażnika. Wszystko działa prawidłowo i na stacji wlałem 40litrów paliwa.
Piękne słońce, piękne auto, mniej piękny kierowca i wspaniała jazda. Auto już w garażu i czeka na kolejną jazdę :)
Poniżej zdjęcia mojego TIPKa.
Załącznik 26657Załącznik 26660Załącznik 26661Załącznik 26663Załącznik 26662Załącznik 26658Załącznik 26659Załącznik 26664
-
Gratulacje szerokiej drogi i niskich krawężników :wink:
Ps.Widzę letnie oponki zmieniasz czy czekasz wiosny, podobno już wkrótce \\:D/
-
gratulacje - bardzo zacnie się prezentuje:)
-
Bardzo ładne - bezproblemowej jazdy
-
No i jest chyba najbardziej wyczekiwany Tipek na forum! Gratki i do maja!
-
Bardzo ładnie , piękny kolor i wiadomo czerwony najszybszy, bezawaryjności.
-
NO to się wreszcie doczekałeś :)
-
-
Śmieje się że końcówkę tablicy rejestracyjnej FU można czytać Fuck YoU :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Dziękuję za miłe słowa
JTN gdzie zrobiłeś w menu forum te wstawki 3 zdjęć Twojego Tipo?
jak sam widzisz u mnie zima i tony śniegu. zostawiam na letnie i za tydzień podróż do teściowej też na letnich
-
Cytat:
Napisał
tedybear
JTN gdzie zrobiłeś w menu forum te wstawki 3 zdjęć Twojego Tipo?
Tutaj : http://fiatklubpolska.pl/profile.php?do=editsignature
I w treści mam wpisane tak : Cytat:
Fiat Tipo 1.4 16V Open Edition Plus Węgry
[IMG]tutaj wklejasz link do zdjęcia[/IMG]
U mnie trzy zdjęcia połączyłem sobie w jedno i zapisałem jako jedno zdjęcie - zrobisz to nawet Paint-em.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Nic nie stuka, nic nie puka, nawet na leżących policjantach
Poczekaj poczekaj :P Daje tydzień!!! ;) A w garnuszek to Ci puknie już jutro hahahaha :D :P ;)
-
Zafferano nie podejrzewałem Cię o takie szydery :)
-
Gratulacje. Piekna czerwien.
-
Mi się też podoba - ale zwątpiłem kiedy zobaczyłem ją w pochmurny dzień - nic ciekawego
-
-
Tedy ta czerwień w słońcu powala ! Normalnie jak krew tętnicza ! Zajeb.... auto.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Zafferano nie podejrzewałem Cię o takie szydery :)
Mnie nie podejrzewałeś ??? Ehhh .... zawiodłem się :P Zapomniałem jeszcze napisać że na pewno po pierwszych upałach zacznie Ci się lakier łuszczyć bo ten czerwony a do tego jeszcze turecki to najgorszy jest ;) :P
A tak na poważnie! Piękny TIPEK :) Fajny kolor! No i wreszcie się doczekałeś! Ale ten czas zapinkala! Dopiero zastanawiałeś się czy brać auto z salonu czy dopiero zamawiać a ja wtedy już czekałem na swojego!
Gratuluję!!!
-
Robi wrażenie :)
A jak było z rejestracją samochodu? Oni rejestrują, czy przyjeżdżasz na gotowe i odjeżdżasz? Brałeś od razu ich ubezpieczenie?
Bo ja zamówiłem kombi i się trochę naczekam jeszcze, a w Szczecinie w salonie nie za wiele mówili na ten temat, a domyślam się, że kupowaliśmy w tym samym:)
-
Zafferano z Tobą to bym się wódki napił albo zimnego browarka - zresztą jak z połową ludzi na tym zacnym forum
Pacias - niecałe dwie stówki kosztuje rejestracja - jak chcesz aby zrobili to oni dajesz im 300pln. Czyli wychodzi na to, że stówka kosztuje zarejestrowanie auta przez salon. Dostajesz kartę pojazdu i tymczasowy dowód rejestracyjny. Już ten prawidłowy dowód składany na 3 części mam do odebrania w urzędzie około 14 marca. Jak załatwiają oni przychodzisz, płacisz albo podpisujesz kredyt i obowiązkowe ubezpieczenie i przechodzisz krótkie szkolenie co do czego służy w aucie. I wyjeżdżasz. I nie zapomnij o tankowaniu bo sucho w baku. Blisko stacja Shell jak na Redę lecisz :)
A tak a propos pytałem się w ASO jak to jest, że HB dopiero co wszedł a SW zaczynają produkować a części masa na allegro. Powiedział mi gość, że te części pochodzą z samochodów z preserii czyli taka powiedzmy próbna seria aut aby sprawdzić czy wszystko OK i ewentualnie poprawić niedoróbki. W TOP GEAR jak rozbijają auta bo grają w rugby to właśnie owe autka też pochodzą z preserii.
-
W jakiej firmie masz ubezpieczenie jeśli można wiedzieć ile dałeś za pakiet?