To jest widok strony w wersji do druku
-
kierunkowskaz Tipo
Witam czy miał ktoś problem z kierunkowskazem a mianowicie jak załączam w prawo nie odbja mi za karzdym razem.wiem ze mam servis auto na gwarancji ale może ktoś tak miał i przeszło po parudziesieciu kilometrach...
-
Cytat:
Napisał
Mati66622
Witam czy miał ktoś problem z kierunkowskazem a mianowicie jak załączam w prawo nie odbja mi za karzdym razem.wiem ze mam servis auto na gwarancji ale może ktoś tak miał i przeszło po parudziesieciu kilometrach...
Nie przeszło samo podczas przegladu na 15tys zostało naprawione
-
Cytat:
Napisał
Mati66622
Ja tak mam /tez w prawo i tak raz na 20-30 razy/ - po 2500 km nie przeszło - czekami na inne tego typu kwiatki i zgłaszam na servis
-
U mnie jak na razie się nic takiego nie zdarzyło, a jeżdżę już 3 i pół miesiąca :)
-
Mam auto od Maja i jak na razie nie miałem takiej sytuacji.
-
poklupałem od góry przy przełączniku i narazie przeszło zobaczymy jak długo podziała ale i tak będzie zgłoszone na serwis bo już druga wada wyszła (opisana w innym wątku)
-
Cytat:
Napisał
Mati66622
poklupałem od góry przy przełączniku i narazie przeszło zobaczymy jak długo podziała ale i tak będzie zgłoszone na serwis bo już druga wada wyszła (opisana w innym wątku)
Mnie to wkurza to pięć kliknięć po uniesieniu wajchy. Na miasto zupełnie bez sensu. Nie da się po prostu raz czy dwa razy zamigać. Może na autostrady to fajne ale na miasto nie sprawdza się.
-
Cytat:
Napisał
leinad
Może na autostrady to fajne ale na miasto nie sprawdza się.
To dziwne, bo ja używam tego na mieście i bardzo ułatwia życie. Czy jak zmieniam pas, czy jak skręcam na skrzyżowaniu to zawsze praktycznie
muskam tylko o kierunkowskaz - ja sobie to chwalę - tak się przyzwyczaiłem do tej funkcji, że teraz bez niej trudno by mi się jeździło :)
-
Chyba jak delikatnie dłużej przytrzyma się przełącznik kierunku to mignie tylko raz ale nie jestem do końca pewien. Muszę to sprawdzic
-
Tryb autostradowy, te mignięcia to świetna wprawa jak dla mnie, i na miasto i na trasy. Dotkniesz tylko i gotowe. W obecnym aucie mam jeszcze tak, że trzeba trzymać i jest to mało wygodne i irytujące.
-
leinad pewnie z tych co to kierunkowskaz parzy i mruga jeden raz i to juz jak jest polowa auta na zmienianym pasie :)
Otoz uzywajac kierunkowskazow prawidlowo gdzie informujemy innych uzytkownikow co zamierzamy zrobic 3 mrugniecia to takie minimum, wiec 5 mrugniec w Tipo to super sprawa i rowniez bardzo ja sobie chwale :)
-
Sa 3 tryby migaczy:
mocne - klasyczny migacz
lekkie krótkie - mruga 5 razy
lekkie długie - mruga tylko tyle ile sie go trzyma np. 3 razy
-
Cytat:
Napisał
mis888
Sa 3 tryby migaczy:
mocne - klasyczny migacz
lekkie krótkie - mruga 5 razy
lekkie długie - mruga tylko tyle ile sie go trzyma np. 3 razy
A który tryb ma wersja tipo sedan pop, bo mi wydaje się że na początku użytkowania jak dotchnołem wajchy to faktycznie mrugał 5 razy a dziś mrugał tyle ile się go trzymało czyli wersja lekkie długie.
-
Cytat:
Napisał
bravaj
A który tryb ma wersja tipo sedan pop
Ma wszystkie trzy. Poważnie :lol:
-
Cytat:
Napisał
kjk
Ma wszystkie trzy. Poważnie :lol:
Kurna to u mnie nie działa druga opcja 5 mrugnięć , czas ASO nawiedzić :boks:
-
Cytat:
Napisał
bravaj
Kurna to u mnie nie działa druga opcja 5 mrugnięć , czas ASO nawiedzić :boks:
Jesteś pewien? To musi być bardzo krótkie kliknięcie dźwigni. Jeżeli przytrzymasz za długo, to miga tyle ile trzymasz.
-
Jeśli faktycznie krótkie kliknięcie to muszę potestować jak będę po pracy jechał.
-
Cytat:
Napisał
kjk
Jesteś pewien? To musi być bardzo krótkie kliknięcie dźwigni. Jeżeli przytrzymasz za długo, to miga tyle ile trzymasz.
Wszystko w porządku miałeś racje działa tylko wprawy potrzeba , za wolne paluszki :smile:
-
bravaj a dziewczyna nie narzeka że za wolne paluszki? :lol:
-
Cytat:
Napisał
tedybear
bravaj a dziewczyna nie narzeka że za wolne paluszki? :lol:
Pare wiosenek masz na karku a widzę że jeszcze nie wiesz że w niektórych sprawach szybkie paluszki nie są wskazane :cool: