witajcie,mam zamiar zagazować stilona 1.6.napiszcie panowie jak wam sie sprawują stila na sekwencji?z poprzednim fiatem miałem troszke przebojów z lpg BRC,więc się trochę obawiam.
To jest widok strony w wersji do druku
witajcie,mam zamiar zagazować stilona 1.6.napiszcie panowie jak wam sie sprawują stila na sekwencji?z poprzednim fiatem miałem troszke przebojów z lpg BRC,więc się trochę obawiam.
BRC to chyba najlepsze instalacje choc drogie gdy się coś zepsuje. lecz ja bym zakładał BRC tylko w jakimś dobrym warsztacie wyspecjalizowanym tylko w tym
BRC nie BRC - każdy chwali coś innego, jednak ponad połowa sukcesu to dobry instalator a nie instalacja..
Dobre rozeznanie na temat fachowców od gazu maja kierowcy TAXI w danej miejscowości :lol:
niby tak choć nie wiadomo jakie mają powiązanie z danym fachowcem i czy przypadkiem nie maja profitów za polecenie komus
Z tymi dużymi firmami byłbym bardzo ostrożny - traktują klienta jak krowę dojną i często mają dużą rotacje młodych chłopaszków dopiero zaczynających w zawodzie.. Myślę, że podpytanie taksówkarzy to nie głupi pomysł, poszukać miedzy znajomymi - za zwyczaj ktoś coś tam wie..
może ktos z forum jest z okolic i podpowie. ciężko ogólnie o dobrego fachowca nie tylko w kwestii gazownictwa
W Lybrze mam sekwencję. I złego słowa nie mogę powiedzieć. Auto pracuje bdb. Wymieniam filtry (fazy ciekłej i lotnej) i jeżdżę.
Ja mam Stag4, wtryskiwacze Valteka Czerwona a reduktor AT09.
Zakładając drugi raz bym się może pokusił na wtryski od Matrix a reduktor MAGIC III tłokowy.
wczoraj stilo zagazowane sekwencja brc
Dobry wybór, też mam taką w Marejce i jestem zadowolony :smile:
hehe widzę, że wszyscy gazują auta :P
Szerokości :)
Co jak co po krzykach, że ma zdrożeć o 40gr, to zaraz usłyszeliśmy, że ma stanieć. A dzisiaj jeszcze, że gaz z Rosji (ziemny) ma stanieć o 15%. Same optymistyczne wieści.
gaz ziemny jeśli potanieje to tylko nieznacznie. PGNiG bodajże 3 miesiące temu wystosowało do URE wniosek o ponad 10% podwyżkę ceny gazu ziemnego. na razie wniosek jest rozpatrywany, ale już dziś można powiedzieć (o czym zresztą piszą media), że obniżka zakończy się prawdopodobnie brakiem planowanej podwyżki. typowy, polski absurd.
wszyscy moi sąsiedzi, którzy jeszcze parę lat temu korzystali z dobrodziejstw gazu ziemnego, dziś wypalają śmieci w piecach zasypowych. korzyść jest jedna i zasadnicza - jest taniej. oszczędza się na opale, oszczędza się na wywózce śmieci. specjalnie się im nie dziwię, bo skoro nasi politycy nie potrafią zadbać o interesy swoich rodaków, to społeczeństwo będzie mieć w nosie najdroższą "ekologię" w Europie.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
pogratulować. i gdzie zagazowałeś? :)
Witam. Mam pytanko jak założenie gazu na w/w silnik wpływa? wczoraj zakupiłem właśnie Stilo z takim silniczkiem a do tej pory miałem tylko ropniaka Lagunkę :) tak że z gazem nie miałem doczynienia . Czy gaz nie wpływa na szybsze zużycie?? silnika?? i co to znaczy BRC i czym się różni od innych??