To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Cieniasek:) -
15 załącznik(i)
Cieniasek:)
Witajcie no i kupiłęm auto padło na Fiata Cinquecento 700 1993rok o przebiegu 60tys km z alarmem od pierwszej właścicielki 80 letniej Pani która nie jest w stanie już jeździć:) stan wizualny no sami oceńcie . uszczelka pod głowica wymieniana miesiąc .Gaźnik do regulacji .reszta super.Zero rdzy!!!Cena 680zł z przeglądem na rok i OC do lipca:)
Trochę fotek:
-
drzwi kierowcy chyba w innym odcieniu są, ale ogólnie to za taką kase na moje oko nie jest źle:) Za te pieniądze ludzie telefony kupują a Ty masz fure;)
Pozdrawiam i niech Ci dobrze służy:D
-
drzwi innego koloru bo je spolerowałem a reszta auta jutro:)
-
zastanawiałem się czy nie polecić Tobie CC ale myślałem że takiego autka nie chcesz. Autko prezentuje się ładnie , mały przebieg, pierwszy właściciel można powiedzieć że wszystko ok no może oprócz tego silniczka 700cm. Z tego co słyszałem to mają one wadliwe gaźniki. Były w tych motorach dwa rodzaje gaźników .Pierwszy To gaźnik firmy AISAN i to własnie w nich występowały problemy z regulacją. Drugi gaźnik był niemieckiej Firmy WEBER i był on prawie bez awaryjny. Podobno były montowane jeszcze polskie gaźniki firmy FOS i miały one pozycję między AISAN-em a WEBER-em. A ty jakiej firmy masz gaźnik u siebie ?
-
1 załącznik(i)
nie mam pojecia:O jak to sprawdzić:) za te pieniadze to nic lepszego bym nie kupił:)smich na sali i pierwszy właścicielZałącznik 2085 to gaźnik chyba może ktoś sie dopatrzy jaki to?:)
-
wiele sprzedawanych aut reklamowane jest jako "jeżdżone przez emeryta". to będzie chyba pierwsze o jakim słyszałem gdzie można mieć tego pewność :P
-
można mieć:) ksiązka gwarancyjna na tą Panią co samochód teraz jest zarejestrowany :)
-
5 załącznik(i)
no i zakładamy jutro car audio :) trzeba tylko dokupic jakieś głośniczki w półke:)
Załącznik 2087Załącznik 2088Załącznik 2089Załącznik 2090Załącznik 2091
-
Fajne wozidło ale na dłuższą metę 700 męczy, wiem bo miałem takiego Cienkiego, ni w ząb ni w oko to ekonomiczne bo ciągle jeździłem z gazem w podłodze żeby to rozhulać...
A co z Bravą ??:confused:
-
Brava sprzedana:( trochę mi jej szkoda ale co:) tak musiało być:)
-
Ostatnio znajomy sprzedał Cienkiego normalnie w stanie IGŁA silnik 900 za 1000zł gdzie dosłownie miesiąc wcześniej włożył w samochód ponad 600zł, czasami miałem wrażenie że wsiadam do nowego Cieniasa w takim to miał stanie, chryste jak się o tym dowiedziałem to musiałem sporą ilość piwa wypić żeby dostać znieczulicy...
-
ten też chodzi jak nowy żadnych najmniejszych stuków biegi sprzegło igiłka bez zgrzytu:) tylko trzeba wsadzić troche serca i pracy w jego wygląd i na zlot:)
-
A kiedy ten zlocik :rolleyes:
-
chłopaki pisali że w maju:)
-
I jak tam prace nad Cienkim?
-
dzisiaaj tylko ustawiony gaźnik i poducha pod skrzynia wymieniona bo juz się nie nadawałą.
nie miałem kluczy od hali i dlateo przestuj ale od jutra i pojutrza ogień z robotą:)
kurcze nie wiem jaką pastą polerowac żeby ten kolor na cienkim odświeżyć...:(
-
dziś kupiłem do Cieniaska Fiat Cinquecento 91-98, Kierunkowskaz dymiony L+P (1982585099) - Aukcje internetowe Allegro kierunki ,czernidło do zderzaków, kołpaki, wycieraczki przednie i tylnią , dywaniki gumowe, w sobote poleruję całego ponieważ dziś nie miałem czasu i we wtorek oklejam szyby:)W środę będą fotki:)
Co myślicie nad zmianą gałki zmiany biegów wraz z tą gumą???
Cięzko to będzie wymienić??? żeby to ładnie wygladało??
i Panowie najważniejsze czym-jaką pastą odświeżyć w nim kolor??
-
Widzę że prace trwają i Cieniasek będzie nabierał ciekawego wyglądu ;)
-
ta gałka zmiany biegów jest chyba identyczna jak we fiacie 126p więc wymiana nie powinna być problematyczna. Co do odświeżenia lakieru to mozesz zastosować pastę polerską TEMPO tylko tą normalną a nie turbo.
-
Damian50 staram się do końca mają musi wyglądać zajebiście:)będzie gleba i ładne fele:)
dudu$ tylko zastanawiam się jaki efekt będzie gdy zrobie to ręcznie ???a polerka auta u nas to 350zł:O