ja używam Larka 50.1 jest fabrycznie odblokowany i posiada wejście na kartę SD. więc wgrywamy mapkę jaka chcemy i fru w trasę. fajny i czytelny wyświetlacz 5" ułatwia poruszanie się nawet w dużych miastach
To jest widok strony w wersji do druku
ja używam Larka 50.1 jest fabrycznie odblokowany i posiada wejście na kartę SD. więc wgrywamy mapkę jaka chcemy i fru w trasę. fajny i czytelny wyświetlacz 5" ułatwia poruszanie się nawet w dużych miastach
Mam także larka 50.2 z AutoMapą - rewelacja.
Ja mam Akire i tez daje rade i tez z AutoMapą ;) grunt to dobra mapa, a lepszej od AM niema ;)
Ja używam AutoMapy ( moim zdaniem jest najlepsza) w telefonie SPV M650 i jeszcze nie było nigdy problemu.
I przynajmniej jest poręcznie 2 w 1
larki wszystkie maja wgrana mapemap ja mam na karcie automape europy i jest dużo dokładniejsza od tej co jest w zestawie mapymap
seth bo tak jak pisałem wcześniej, lepszej mapy od Auto Mapy chyba nie ma ;)
no dokladniej auto mapa jest dokładniejsza
co sądzicie o mapach TeleAtlas i Emapa?
Jak na razie lieder jest jeden i nie prędko pojawi się*kolejny. To kolejne wynalazki, którym do AutoMapy daleko. Najlepiej jest zrobić kilka testów, choć wyniki dadzą się przewidzieć. Na dobrą sprawę nie tylko same mapy są ważne ale logika oprogramowania rownież :)[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Post dodany o 12:53 ---------- Poprzedni post dodany był o 12:45 ----------[/SIZE]
[/COLOR]Nie tylko - od pewnego czasu jest to LarkMap - o jakości tego czegoś nie wspomnę ;)
Posiadam Larka i nie mogę powiedzieć by coś się zacinało czy przywieszało. Działa płynnie i dobrze.
jeśli chodzi o Auto-mapę to w zależności od mapy- Polska starczy 2 gb, Europa 4gb
ja zastanawiam sie nad taka
Nawigacja GPS MIO MOOV 500 PL 4.7 ODBLOKOWANA 24h! (1649565115) - Aukcje internetowe Allegro
z tego co widzialem to cenowo podobnie jak lark 50.1 roznica + -30zl i 0,3 cala mniejsza
Bardzo ciekawa oferta, myślę że to także dobra navi -mio. Znajomy posiada i chwali sobie. Jeździ nawet na ori mapach MIO.
Ostatnio mój znajomy kupił za jakieś 240 zł coś co nazywa się GoClever 5040 z licencją na AM 6.6 - po wykupieniu subskrypcji update do wersji 6.8.1. Miałem o urządzenie w rękach i robi bardzo pozytywne wrażenie. Masywne, obudowa chyba z magnezu - bynajmniej tył. Naprawdę bylem pod wrażeniem co do jakości wykonania - procesor co prawda 400 MHz, ale do AM więcej nie trzeba, wyświetlacz 5", wbudowane chyba 2 GB pamięci, slot microSD, więc żaden problem aby podpiąć coś innego na Core Windows CE 5.0 - uchwyt nie najwyższych lotów ale działa jak należy. Jak dla mnie stosunek jakość/cena świetne. Ciekawe jak z awaryjnością.
Link do aukcji: http://moto.allegro.pl/nawigacja-gps...650522536.html
mi tam sie nic nie tnie i nie mam z nim żadnych kłopotów. kartę SD mam 4 GB bo mam tam jeszcze filmy i muzykę ale na 2 Gigiwa karte też się zmieści. mio to dobra firma ale jednak ich jakość jest juz porównywalna z innymi a cena dalej wygórowana
aquarius01 pewnie kupił w Biedronce ;) czasem maja tam fajne rzeczy ;)
bezdomka często ma coś fajnego w całkiem niezłych pieniądzach
I owszem nieraz tam można coś ciekawego kupić ;)
Ja mam Asusa MyPal od kilku lat i jakoś nie potrzebuję nic innego, po za tym w aucie mam RT3 z mapami Navigona i świetnie daje sobie radę w PL, więc nic nowego raczej kupował nie będę a ten GoClever właśnie pojechał na trzy dni testów. Powiem Wam jak wypadły po powrocie kolegi z objazdówki ;)
Kiedyś IGo na starym Mio P550 dawała rade w całej europie . Teraz używam tylko telefonu i programu sygic mobile maps 10 - rewelka . Wydaje mi sie że kupowanie samodzielnej nawigacji w erze telefonów z gps to już zbędny wydatek.