Witam,
Od jakiegoś czasu jestem użytkownikiem Pandy i od czasu kiedy nadeszło lata zaczął się kłopot z zamykaniem szyb. Czy jest wbudowana funkcja domykania szyb z pilota alarmu??
Alarm jest fabryczny.
Pozdrawiam.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam,
Od jakiegoś czasu jestem użytkownikiem Pandy i od czasu kiedy nadeszło lata zaczął się kłopot z zamykaniem szyb. Czy jest wbudowana funkcja domykania szyb z pilota alarmu??
Alarm jest fabryczny.
Pozdrawiam.
Zazwyczaj można dołożyć.Cytat:
Napisał tyszek
Tylko pytanie po co dokładać jak może jest wbudowana ale nie uaktywniona??
Lub nie podłączona.
To nie karta kredytowa, żeby nie była uaktywniona. Jeżeli sterownik alarmu miałby taką funkcje to głupotą ze strony fiata byłoby nie podłączanie pod niego szyb.Cytat:
Napisał tyszek
no chyba iż funkcja jest za dopłatą :P
W Fordzie mondeo mkIII jest opcja zamykania drzwi jak samochód przekroczy 3km/h i to tez jest do włączenia lub wyłączenia. Myślałem że podobnie może jest w pandzie.
A wie ktoś gdzie fabrycznie jest centralka alarmu i szyb montowana??
To jeszcze mało jesteś zaznajomiony z logiką Fiata, zresztą nie tylko, w Vagach też sterownik spokojnie robi domykanie ale w niektórych opcja jest po prostu nieaktywna.Cytat:
Jeżeli sterownik alarmu miałby taką funkcje to głupotą ze strony fiata byłoby nie podłączanie pod niego szyb.
Niemożliwe,gdyż nie było takowego w opcjach i nigdy nie był dostepny jako wyposażenie fabryczne :( Jezeli działa z fabrycznym pilotem,znaczy to że pochodzi z Fiata,i był montowany w ASO ale czy bedzie wspólpracował z szybami :?: Nie spotkałem sie z takim w Pandzie :(Cytat:
Napisał tyszek