PO WYMIANIE LICZNIKA SWIECI SIE JASIEK...
Witam!! Jak kupiłem samochod nie działało juz zerowanie dziennych kilometrow a ostatnio przepalily sie zarowki jak wzilem sie za wymiane to obliczylem ze nie ma to sensu bo do wymiany klasyfikowalo sie 5 zarowek a jedna 3.5 czyli za all 20 nie cale a na allegro licznik 70zl z odbiorem osobistym na miejscu wiec pojechalem licznik igla sklep profesjonalny mieli cyfrowe i na linke z obrotomierzem i nie no nie wazne wybralem odpowiedni zamontowalem i wszystko super dziala swieci rowno jednostajnie, zerowanie dziennych km dziala igla ale problem jest taki ze teraz swieci mi sie non stop jasiek... i prosze mi powiedziec czy to jest jakis blad?? po wpiecniu starego znika dioda po odpaleniu... prosze wiec mi powiedziec czy moge tak jezdzic i poduszka wystrzeli w razie potrzeby bo jesli tak to po prostu diode wykrece a jesli nie to musze cos z tym zrobic bo mam punto cabrio a jak wiadomo w cabrio trzeba sie zabezpieczyc na max bo samochod sam w sobie nie jest na tyle bezpieczny co normalny woz.... poza tym ta poducha po to jest zeby zadzalala w razie koniecznosci... ps przepraszam za bledy ale pisalem posta w pracy na telefonie przez wi fi na czas nie obecnosci kierownika :P