Uconnect 7 zacina i resetuje się
Cześć,
Mam Fiat Tipo 1,4 T-jet, niedawno założona instalacja LPG Stag, wersja Lounge z Uconnect 7 cali. Po montażu instalacji był wyciek płynu chłodzącego gdzieś między silnikiem a kabiną pasażerów, z którym przejechałem jakieś 2 tys. km. Dodatkowo wywalało mi check engine z błędami na zmianę P0054, P2195, P1D82. Oddałem do warsztatu gdzie montowałem gaz. Wymienili mi sondę za katalizatorem oraz poprawiono jeden z pinów na pierwszej sondzie, bo był zaśniedziały. Wydaje się, że powyższe już poprawione. Teraz mam problem z radiem. Po uruchomieniu samochodu radio gra, wszystko działa normalnie przez około pół minuty, w tym czasie ładuje się tomtom po czym ładowanie nawigacji staje, wszystko na wyświetlaczu się zawiesza i nie reaguje na żadne sygnały, pokazuje że park asist niedostępny, kamera cofania nie działa, tylko radio dalej gra. Po około 2 minutach wyświetlacz wyłącza się, następnie znowu włącza i przez około pół minuty działa wszystko normalnie po czym znowu się zawiesza i tak w kółko. Car Scanner pokazuje mi błędy P2187, U1736(87), B10AA(4A). Macie jakieś pomysły?