Dobry wieczór, mógłby ktoś z kolegów poratować aktualizacją do UConnect7 pacjent Fiat Tipo 2017. Z góry dziękuję.
To jest widok strony w wersji do druku
Dobry wieczór, mógłby ktoś z kolegów poratować aktualizacją do UConnect7 pacjent Fiat Tipo 2017. Z góry dziękuję.
Aktualizować polecam kolejno, nie od razu z grubej rury najnowszą wersję zwłaszcza jak soft radia org z 2016-2017r.
I pendrive używać jakiś sprawdzony, markowy minimum 8 GB
dziękuję za linki i podpowiedź.
to można wgrywać aktualizacje pomimo, że już dawno darmówki mi minęły?
Nie ma tam żadnych blokad?
Blokady są na aktualizacje map fabrycznej nawigacji. Ostatnia mapa, jaką bez wykupienia w ASO sobie zainstalujesz to wersja 1055, wydana w lipcu 2020 roku. Później fiat do pliku licencji zaczął dopisywać nr vin auta. Firmware, czyli oprogramowanie wewnętrzne, system radia możesz aktualizować, ostatnia aktualizacja która jest dostępna w internecie to 23.03.67.12. w praktyce jeśli nic niepokojącego się nie dzieje to moim zdaniem nie ma sensu aktualizować na siłę do najnowszej.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ja aktualizowałem z 23.02.01.15 do tej 23.03.67.12 i jest wszystko git. Wysyłałem tę aktualizację też kilku innym osobom i też mówią że wszystko działa. Ale jeśli nic niepokojącego się nie dzieje na poprzedniej wersji, to bym nie ryzykował, bo słyszałem też o przypadkach zbrickowania radia po tej aktualizacji...